Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: xfuciol

Nick admina banującego: live morgan

Data/Mapa: 14.03.2022 mirage5

SteamID: 76561199219475320

Serwer (mod):    only mirage5                         

Opis sytuacji: gram normalnie tak jak zawsze i wchodze na serwer no to gram i gram i dostalem sam na tez jednego typa no to mnie zabil nie udalo mi sie i nagle dostaje bana nie wiem o co chodzi bo nawet o niczym nie dostalem Poinformowany tylko normalnie sobie gram przegralem i nagle ban i nie wiem o co chodzi bo tak jak mowilem nie dostalem Poinformowany dlaczego dostalem tego bana wiec nie mam co tu pisac bo po prostu tak nagle dostalem zbanowany i nie wiedzialem o co chodzi. pozdrawiam 

Opublikowano

1:35-1:40- taki dziwny przeskok celownika, polecam w 1/4x. Możliwe, że fart.
1:50-1:55- na x1 wygląda naturalnie, natomiast na 1/4x można powiedzieć, że znowu celownik mu przeleciał na model od razu jak wychylił zza ściany. +/- trigger
3:40-3:45- taki +/- trigger na brzuch dla mnie
4:16-4:22 zaczyna się zabawa bo wychylasz idealnie jak TT rzuca granat i rushujesz, a nawet go zbytnio nie widziałeś, po czym przy drugim picku wcelowujesz się w model
i sposób w jaki pickujesz trochę śmierdzi. +/- wh
5:28-5:33- W x1 tak tego nie widać ale jak sobie ktoś ustawi 1/4x to celownik jak byk idzie za modelem. +trigger
5:40-5:43 -celownik w podłoge i na szybko do prawej na model +/- trigger
7:04-7:07 dziwny pick , znowu podłoga i przeskok (tak , na 1/4x wszystko widać.) +/- trigger
7:24-7:27- tu padło niby info ale ,że short , ty od razu wcelowujesz sie w model w conie, dodatkowo celownik na ciele ale hs siadł +/-aim lub +/- trigger
10:36-10:40- no i na x1 i na 1/4x wygląda na bezczelny tirgger w dodatku prefire, tutaj już miałem w konsoli gotowe nadanie bana.
10:44-10:47-Widziałeś, ale celownik dziwnie Ci lata, to akurat mógł być fart.
11:06-11:09-Przypadkowo masz ten celownik na modelu TT z shorta? +/- wh
11:18-chcesz zacząć raszować typa na shorcie na głęboko bo już przedtem o nim wiedziałeś
11:19-11:21- celownik znów skacze +trigger
11:30-11:34- nienaturalny pick powiało celownik w mojej opinii +/- trigger
I na tej minucie po tym jakże brawurowym w Twoim wykonaniu clutchu postanowiłem dać Ci bana.

Pozdrawiam

~Liv

http://824697.node28.pukawka.pl/dem-de_mirage-1647268395-1647271141.zip

@UBTeam demko rozpisane.

• Lubię to! 1
Opublikowano

1.35-1.40- Czysto.

1.50-1.55- Niby wychylił tak, ale nic dziwnego takiego nie było.

*dodatkowo* 2.29 - widzi typa za ścianą, nic innego nie sprawdza tylko chce tam granata  pod nogi rzucic.

3.40 - tutaj bardziej takie wh, za pewnie się czuje +/-..

4:16 spalone.

5.28 - nie chodzi o sam model, przez smoki jak nikt nie patrzy przechodzi jak chce.

5:40 - wiedział, że tam jest,  teammata mu zabili to prefire zwykły.

*dodatkowo* 6:15 słyszał ze jeden typ zeskoczył, ale czekał dalej na drugiego, bo widział na wh jak leci.

7:04 słyszał zooma.

7:24 - spalone.

10:36 -  skoczył mu celownik  + plus widział, typa na wh, że cofa to odrazu odpuścił pozycje.

10:44  - czysto.

11;:18  - +/-.

11:30 nic specjalnego.

Za dużo spalonych akcji +  za pewny siebie jesteś 

Ban zostaje

@ Liv Morgan  dobra robota

Pozdrowionka ^^

• Lubię to! 3
  • Uwielbiam 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.