Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: xFuciol Katujemy.eu

Nick admina banującego:Tsitl

Data/Mapa:13.03.2020 mapa only miragae 5

SteamID: 76561199219475320

Serwer (mod):     only mirage5                          

Opis sytuacji: chodzi o to ze dzis dostalem zbanowany normalnie sobie gralem nic nie mialem wloczone i nagle przychodzi do mnie admin i mowi ze mam bana bylem strasznie zdziwiony o co chodzi po chwili dostalem i bana no ok ale jest na to wytlumaczenie po 1 gram tam bardzo dlugo tak jak bym byl na odpale to gracze by reportowali po 2 nawet jak mnie juz admin banowal to ludzi pisali ze jestem legit i ze nie jestem odpał po 3 ze niby celowanik mi latał no nie wiem czy latał u mnie nie latał celownik tak by tez gracze pisali ze XD offaj to dla tego bardzo bym prosił o ub jak nadal panie tsitl może być troche nie przekonany to bedzie pan mogł mnie przez caly czas spektować

Opublikowano

DEMKO : http://824697.node28.pukawka.pl/dem-de_mirage-1647187757-1647190781.zip

12:17

Gracz bez żadnej informacji czy możliwości podejrzeń wychyla wcelowany w sylwetke gracza stojącego na schodach do tv roomu - wh

12:33

Gracz strzela i nienaturalnie kieruje celownik na gracza, którego widać dopiwero po chwili - aim+wh

18:44

Bardzo dziwna sytuacja, celownik gracza przed wychyleniem jest kierowany na gracza za ścianą w tv roomie - aim

20:55

Każdy strzał jest kierowany w środek sylwetki i towarzyszą mu niestandardowe "drgania" - aim

Odnosząć się do Twojej wypowiedzi, już wczoraj ludzie mi Ciebie zgłaszali i prosili o reakcję

• Donator
Opublikowano

12:17 Normalne wyjście i peek, czysto
12:33 Raczej normalna reakcja, widział go
18:44 On się z nim po prostu strzelał, dodam, że przeciwnik wychylił i strzelał do niego pierwszy
20:55 Czyste

Mało akcji to raz, nic na nich nie widzę. Jeśli chodzi o te drgania to jest to wina demka, obserwując każdego innego gracza strzelanie wygląda dokładnie tak samo i xfuciola nie odbiega od reszty. Brak dowodów, UB.

• Lubię to! 3
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.