Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema sprawa wyglada tak ze ludzie posiadajacy double jumpa ktorzy choc troche potrafia grac sa praktycznie niesmiertelni do tego dochodzi skracanie sgsy c***muje kampienie na txt  zrobilem maly srodowiskowy wywiad wiekszosc ludzi na serwerze tego nie popiera 

[Wiesniak]  *DEAD* s0phisticatedly cyaneopubescens :  je**ny double jump]

[sVIP][Cherlak]  *DEAD* Aleksandra x3 :  +1

[Poczatkujacy]  *DEAD* semi1 :  poj***ne ti
[sVIP][Wiesniak]  *DEAD* Mattyas :  ten doubleskok to jakies nieporozumienie xd

[Wiesniak]  *DEAD* s0phisticatedly cyaneopubescens :  podoba wam sie ten double jump?

[sVIP][Wiesniak]  *DEAD* Mattyas :  nope

[FLEX] ][_(())] dolaczyl do gry
[sVIP][Sierota]  *DEAD* Doonek :  oczywiscie

[FLEX] ][_(())] dolacza do druzyny TT
#44 [Sierota]  *DEAD* patryk :) :  no ofc ze nie

[sVIP][Sierota]  *DEAD* Doonek :  ze nie

@ `Joker.^^  na serwerze gra duzo dzieciakow ktorzy nie nadaza za tymi "skaczacymi" przez co moga sie po prostu zniechecic do gry w cska chcialbym dodac ze niektorym adminom tez sie to noe podoba mam nadzieje ze sie podpisza pod tym postem z gory dzieki

• Premium
Opublikowano

Trzeba było się wypowiadać w temacie jak była taka możliwość. Serwer dd2 #2 został odświeżony. sVip został naprawiony oraz dodałem kilka opcji. 

Serwer DD2 #1 nie ma Jumpa x2 więc zapraszam na serwer. Każdemu nie dogodzę jak by chciał. 

Poczekam na inne wypowiedzi jak będą. ...  

Opublikowano

Jakas prywatna ankieta na serwerze :D 

Fajnie, że Joker zrobil coś, czego nie ma na pierwszym serwerze. Jedni chca tego, drudzy tamtego, a trzeci jeszcze zupelnie cos innego, nigdy nikomu sie nie dogodzi :) 

Jak dla mnie spoko, ze jest cos innego niz na "kazdym" innym :) 

Opublikowano

Moim zdaniem drugi skok to całkiem fajne urozmaicenie. Jednym się podoba, drugim nie ale tak jak wyżej zostało napisane, nie da się dogodzić wszystkim. Mnie osobiście podoba się ta opcja i uważam, że odświeżenie wyszło serwerowi na dobre. 

Na jednym serwerze taki skok jest, na drugim nie i każdy znajdzie coś dla siebie. 

• Haha 2
  • 8 miesięcy temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.