Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: turbii

SteamID: STEAM_1:0:615353097
Staż na serwerze: 2 tygodnie.
Twój GameTracker: https://www.gametracker.com/player/turbii/145.239.16.170:27035/
Doświadczenie w byciu adminem?: Byłem adminem na różnych serwerach, czy to Only Mirage, czy to FFA, czy również JailBreak, na różnych serwerowniach, lecz było to kawałek czasu temu.

Znajomość SourceMod [1-5]: 4

Konto Prime?: Posiadam prime.
Sprawny mikrofon:  Posiadam sprawny mikrofon.
Mutacja głosu: Przeszedłem mutację głosu.
Ile czasu dziennie/tygodniowo poświęcisz serwerowi?: Gram dziennie na serwerze 3/4 godziny. Czasem zdarzy się dłużej, lecz też czasem krócej, nie zawsze mogę sobie pozwolić na grę na komputerze.
Dlaczego właśnie Ty?: Myślę, że od poprzedniego podania nadrobiłem wymaganiami, dałem poznać się graczom, w miarę moich możliwości jak mogłem, tak pomogłem. Potrafię panować nad porządkiem na serwerze, chętnie pomagam graczom. Czasem po prostu brakuje admina na serwerze, który zażegna osoby łamiące regulamin. Moim zdaniem, jestem osobą odpowiedzialną i wytrwałą, lecz czasem każdemu zdarzają się błędy.

• Lubię to! 1
Opublikowano (edytowane)

+wiek
+jakieś doświadczenie już posiadasz
+prime etc.

+/- sm 
no i gt na +, od momentu "znalezienia" serwera robisz po +100min na dzień 
na tak 

Edytowane przez lightu
  • Lubię to! 1
Opublikowano

Niestety nie jestem w stanie ocenić na 100% przez moją ostatnią nieaktywność , aczkolwiek jestem za Okresem Próbnym 2tygodnie.

W  celu obserwowania jak się sprawujesz w tej roli :) 

Jestem na tak-2 tygodniowy okres próbny

+wiek

+doświadczenie

+chęci

Opublikowano

Podanie przyjmuję.

Jeśli będziesz miał jakieś pytania napisz do mnie na discordzie (TsitL#4572)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.