Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: LeanLover2009

Nick admina banującego: kajoo

Data/Mapa: 10.03.2022, 01:07, am_banana

SteamID: STEAM_0:0:644957834

Serwer (mod): Arena 1v1                               

Opis sytuacji: Założyłem dziś nowe konto steam by pograć po kilku miesiącach przerwy, tym razem legit w przeciwieństwie do poprzednich kont. Po przegraniu ~2-3h na serwerze dostałem bana od pana kajoo. Niektórzy gracze na serwerze oskarżali mnie o używanie skryptów na bunnyhopa, ale nie wiem czy to był powód bana, bo nie został on sprecyzowany. Od razu chciałbym powiedzieć, że zdaje sobie sprawę z tego, że moje konto wygląda jak typowe throwaway konto do cheatów (zrobione na szybko, z trollowym nickiem i profilowym itp.), ale mogę każdego zapewnić, że nie używałem żadnych wspomagaczy.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Właśnie ze względu na to konto podjąłem taką, a nie inną decyzję, gdyż założone zostało dosłownie chwilę przed wejściem na serwer, a na około 200 stref które zrobiłeś nie zmissowałeś żadnej (nawet do tyłu) co jest wykonalne jedynie dla doświadczonego gracza lub osoby na skryptach. Jeśli jest tak jak opisałeś w poście, to nie widzę żadnych przeciwskazań do odbanowania, aczkolwiek chciałbym wyklarować, że ban nie był ze względu na użalanie się graczy, tylko z mojej własnej obserwacji. Jeśli UBT chciałoby się dokładniej zapoznać z sytuacją, wszystko dzieje się od 24 minuty DEMKA, jednakże wydaje mi się to zbędne ze względu na to, że jest to jedynie słowo przeciwko słowu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.