Damjan Posted March 22, 2015 Share Posted March 22, 2015 (edited) Imię: DamianWiek: 16 (za 3 tygodnie)Staż na forum: jutro stuknie miesiąc Znajomość ortografii i interpunkcji [0/10]: 9-9.5 Dlaczego ty?: Mało się dzieje w redakcji, a ja mam w głowie wiele pomysłów na różne artykuły, mam wiele zainteresowań, przez co mogę pisać o różnych sprawach. Pełniłem rolę redaktora w gazetkach na innych forach (inna tematyka, nieważne :D) i nie było do mnie zastrzeżeń. Jestem pracowitą osobą, jak coś robię, to daję z siebie 100%. Jestem odpowiedzialnym, dojrzałym jak na swój wiek człowiekiem. @Edit: Jeśli się dostanę, to proszę o zachowanie mi rangi Grafik, a Redaktor dać jako poboczną Edited March 22, 2015 by HVTXR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaro Posted March 22, 2015 Share Posted March 22, 2015 TAK Nie wiem czy to specjalne "Damjan" +Wiek +Aktywność +Mało redaktrów ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaśka Posted March 22, 2015 Share Posted March 22, 2015 Jestem na tak. - aktywność - wiek - potrzeba redaktorów Link to comment Share on other sites More sharing options...
TerrorSquad Posted March 22, 2015 Share Posted March 22, 2015 Jestem na Tak - Ogarniety - Wiek - Potrzeba redaktorów - Spelniasz wymagania :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gapciu Posted March 22, 2015 Share Posted March 22, 2015 Również jestem na tak można dać mu szanse, ogarnięty, wiek, myśle że sobie poradzi :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bastian Posted March 22, 2015 Share Posted March 22, 2015 Aktywny grafik, w porządku typek operujący poprawną polszczyzną. Nie mam nic przeciwko. Taka mała przestroga, tam jest napisane "Wiek", a nie "Wiek za x miesięcy czy tygodni" :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
KubsoN Posted March 22, 2015 Share Posted March 22, 2015 Jestem na TAK Zapał do pracy Jest ogarnięty Pracował juz w tej dziedzinie ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:Tomek:. Posted March 22, 2015 Share Posted March 22, 2015 Jestem na Tak + Wiek + Aktywność + Ogarnięty + Doświadczony Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blanti. Posted March 22, 2015 Share Posted March 22, 2015 Na tak, bo mało redaktorów, a Ty masz zapał do pracy i + także za znajomość int. i ort. :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ojciec Posted March 22, 2015 Share Posted March 22, 2015 Przyjęte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts