Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wymagany wiek to 16+(Z małymi wyjątkami.) mój wiek to 15, lecz przeszedłem już mutacje, moim zdaniem aby zrobić ten wyjątek jest moje doświadczenie na discordzie, bo jest bardzo duże.
Twoje id nick#1234: (Moje id: 680897304995299339) (Mój nick: ǫ ᴜ ᴠ ᴇ ʀ ᴇ ᴋ#2661)

Ile czasu możesz poświęcić na  discord: Jest to zależne od dnia, codziennie od po południa do późniejszego wieczora, w dni wole od rana do wieczora.

Parę slów o sobie:
Jestem Kamil, mam bardzo duże doświadczenie w discordzie, robiłem swoje discordy, jeden discord miał około 1 700 osób, a drugi 900, ten drugi serwer zacząłem robić ze względu że ten pierwszy uległ zniszczeniu przez administratora i nie było już sensu go odbudowywać, a drugi serwer zyskał w jeden dzień ponad 400 osób więc jeszcze bardziej zachęciło mnie do robienia tego serwera, od zera.
Dlaczego właśnie Ty?:
Ponieważ mam bardzo duże doświadczenie, jestem pomocny, kulturalny, miły, aktywny, potrafie rozwiązać spory, nie wchodze w konflikty z żadnym użytkowniikiem z tego względu ze szanuje każdego i przez to nie mają powodów do konfliktów, jeżeli ktoś z wyższej administracji powie mi abym zrobił np. kanał z takimi i takimi permisjami, 
i jeżeli jestem w domu od razu siadam do robienia czegoś takiego, 2 minutki i jest zrobione, mam bardzo duże doświadczenie więc nie jest to problemem i szybko idzie z czymś takim praca, jestem otwarty na wszelkie propozycje, jestem zawsze chętny do pomocy, i wydaje mi się że warto mi zaufać itp.....
Doświadczenie w tworzeniu serwerów discord:
Bardzo duże, jak już wyżej wspomniałem robiłem dwa serwery, no które nie były najmniejszymi serwerami, bo rozrosły się na jakąś tam skale, no prawie dwa tysiące osób tak o nie przychodzi, 
robiłem też serwery pod zamówienie, i ludzie byli naprawde zadowoleni, wszystko dopięte na ostatni guzik, i no uważam że nadaje się na to stanowisko, z moim doświadczeniem

Kontakt: Discord: ǫ ᴜ ᴠ ᴇ ʀ ᴇ ᴋ#2661

• Lubię to! 1
  • KAT 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Jestem na Tak!!

+ starannie napisane podanie.

+ staż na forum .

+ Obecne stanowisko.

+ Aktywność na serwerze.

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Jestem jak najbardziej na tak ;d

+staż na forum

+ aktywność

+podanie jest rozpisane

Powodzenia !

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Jestem na tak!

+pięknie rozpisałeś się w podaniu co jest dużym +

+doświadczenie na dc

+jesteś aktywny na dc jak i na forum

Myślę, że można ci powierzyć to stanowisko 

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.