Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick z serwera: Nasiu

Mutacja głosu: Tak.
Staż na serwerze (W tym miejscu podaj link do gametracker'a): https://www.gametracker.com/player/Nasiu/145.239.16.134:27015/ (na serwerze pokazuje inaczej nie wiem dlaczego)
Doświadczenie w adminowaniu: Za czasów 1,6 miałem własny serwer
Znajomość sourcemoda [0/10]: 6.
Ile czasu możesz poświęcić na serwerze (dziennie/tygodniowo)?: 2/3 h dziennie .Ale też mam prace więc różnie.
Dlaczego Ty?: Na Serwerze gram ze składem Apolis I już nie raz były sytuacje gdzie ludzie byli na afku, chitowali, wyzywali sie na czacie głosowym a nie było żadnego Admina wiec dzięki mnie reszta osób mogła by spokojnie grać. A poza tym Byłem Ownerem Fivema więc umiem sobie radzić  z ludzmi i nie daje wejść na głowę  przy wielu stresowych sytuacjach.  Mam nadzieje ze moje doświadczenie nadrobi lekki brak godzin.

Posiadasz mikrofon?: Tak.
Kontakt: Discord: Nasiu#9211  Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198087902956
SID:  
STEAM_0:0:63818614

Posiadasz konto Prime?: Tak.

• Lubię to! 3
Opublikowano

Jestem na nie.

+Wiek

-Gt jestes aktywny od okolo 12 dni.

-Na forum od 27 lutego.

-Rzadko cie widuje na serwerze. A ostatnimi czasy jestem codziennie przed długi czas.

• Lubię to! 2
  • Przykro mi 1
Opublikowano

Spoko ogarnę jak będę miał więcej godzin. Pozdro. Ps Konto na forum założyłem tylko żeby kupić Vipa na Serwerze 

• Lubię to! 1
  • 1 rok później...
Opublikowano

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.