Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Imię Dawid

2. Wiek: 15
3. Przeszedłeś mutacje? ( TAK / NIE ): tak
4. Nick na serwerze: mufasa_

5. Link do konta steam:  https://steamcommunity.com/profiles/76561199237551487/
6. Steam ID: STEAM_1:1:638642879
7. Czas spędzony na serwerze ( LINK GT ): https://www.gametracker.com/player/mufasa/91.224.117.107:27015/  Grałem również wczesniej na wielu innych nickach oraz na innym koncie kiedyś (nick Wally, na którym byłem zdecydowanie więcej spedziłem czasu). Moje początki na tym serwerze zaczęły się jakoś z dobre 9 miesięcy temu.
8. Doświadczenie w adminowaniu na serwerach CS:GO: Średnie
9. Skala znajomości sourcemod ( 0/8 ) (
Link ): 6
10. Dlaczego Ty ( minimum 3 zdania o sobie ): Mam na imię Dawid. Jestem osobą aktywną i zawsze pomocną. Interesuje się piłką nożną. Zdarzały mi się wybuchy lekkiej agresji czasami, jednak w przypadku gdy otrzymalbym rangę Admina na pewno by ich nie było.
11. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: W tygodniu okolo 3-4h, w weekendy 5-6.
12. Kontakt ( Steam, forum ): glownie steam oraz discord, na forum postaram sie też być aktywny.
13. Czy akceptujesz regulamin admina/serwera?: Tak
14. Czy zapoznałeś się z wymaganiami? ( 
Link ) : Tak
15. Posiadasz mikrofon? ( TAK / NIE ):  Tak
16. Konto Prime? ( TAK / NIE ): Tak
17. Blokada VAC? ( TAK / NIE ): Nie

• Lubię to! 1
Opublikowano

jestem na nie:

- nie spełniasz wymagań

- nie zapoznałeś się z wymaganiami, regulaminem ani ze skalą znajomości sourcemod

- nigdy Cię nie widziałem na serwerze 

- masz przegrane na serwerze tylko 4 godziny i już składasz podanie

• KAT 1
Opublikowano

Pragnę dodać że zmieniałem nick co powoduje reset czasu spędzonego. Mój wcześniej nick to J1nKzYy i na tym nicku wiele razy mnie widziałeś. Poświęcam wiele czasu na granie na tym serwerze.  Racja prawda jest to że na tym nicku nie mam przegranych ponad 15 godzin lecz na poprzednim nicku miałem zdecydowanie więcej, niestety nie mam jak tego udowodnić. Również chce wspomnieć ze przed napisaniem tego podania starałem się czytać uważnie wszystkie z wymagań. 

Opublikowano

Niestety podanie odrzucam, przykro mi że dopiero teraz widzisz decyzję lecz poprzednia osoba odpowiedzialna za ten dział jest nieaktywna. Masz przegrany na tym koncie 1 dzień w miesiącu co daje nam 300 minut a to jest za mało, przy następnym podaniu podaj gt kont na jakich poprzednio grałeś, zapraszam za tydzień.

• 8 miesięcy temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.