Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: turbii

SteamID: STEAM_1:0:615353097
Staż na serwerze: Lekko ponad tydzień.
Twój GameTracker: https://www.gametracker.com/player/turbii/145.239.16.170:27035/
Doświadczenie w byciu adminem?: Byłem adminem na różnych serwerach, czy to Only Mirage, czy to FFA, czy również JailBreak, na różnych serwerowniach.

Znajomość SourceMod [1-5]: 4

Konto Prime?: Posiadam prime.
Sprawny mikrofon:  Posiadam sprawny mikrofon.
Mutacja głosu: Przeszedłem mutację głosu.
Ile czasu dziennie/tygodniowo poświęcisz serwerowi?: Gram dziennie na serwerze 3/4 godziny. Czasem zdarzy się dłużej.
Dlaczego właśnie Ty?: Gram na serwerze w takich godzinach, gdzie czasem nie ma admina. Spotykam różnych ludzi, czy to trolujących, czy też krzyczących na voice chat, a wiadomo prawie każdy przychodzi pograć na serwisie dla przyjemności. Posiadam również doświadczenie w adminowaniu na serwerach CS:GO, jestem w stanie zapewnić, że będę trzymać porządek na serwisie. Wiem, że nie spełniam wszystkich wymagań, lecz szybko to się zmieni.

Opublikowano

Jestem na nie 

- grasz na serwerze od niespełna 4 dni, nie od tygodnia. Warto czasem zerknąć w inne podania ponieważ w ostatnim czasie praktycznie same takie się pojawiają 

- byłeś wiele razy adminem, jak mniemam na krótko 

-admin nie tylko ma banować i mutować, bądź pomocny na serwerze. 

Jeśli nie uda Ci się tym razem to postaraj się aby wszystkie wymagania były spełnione, bądź pomocny, zerknij do regulaminu ;) 

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Siemano kolano jestem na nie

-nie spełniasz wymogów co do czasu gry

+wiek

-nie widziałam abyś na serwerze pomagał komuś i ciebie nie widziałam 🤣

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano (edytowane)

Podanie odrzucam, ponieważ nie spełniasz podstawowych wymagań. Bądź aktywny i pomocny na serwerze, daj poznać się graczom. Zachęcam do spróbowania ponownie za 7 dni :)

podanie-odrzucone.png

Edytowane przez TsitL
  • Uwielbiam 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.