Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick z serwera: Astrof Profesor 
Staż na serwerze (W tym miejscu podaj link do gametracker'a):https://www.gametracker.com/player/Astrof Profesor/54.38.134.235:27015/
Doświadczenie w adminowaniu: Byłem na kilku serverach administratorem jak i Opiekunem
Znajomość sourcemoda [0/10]: 5/10
Ile czasu możesz poświęcić na serwerze (dziennie/tygodniowo)?: Z racji iż aktualnie mam L4 do Maja moge być i w dzień i w nocy po kilka godzin nawet kilkanaście jednego dnia.

(5-10h)-do końca L4 później zależnie od zmiany 4-5h.
Dlaczego Ty?:Jestem osobą doświadczoną i opanowaną jak i wesołą a nie raz i nie dwa widzę na serverze nowe konta które grają na WallHack'u czy też Aimie które bardzo starannie ukrywają się jednak po movie i sposobie poruszania się na mapie widać co dana osoba jest w stanie ustrzelić a co rzeczywiście strzela. 

Jestem także świadomy faktu iż w oczach wielu osób mogę uchodzić za osobę Odpaloną jednak lata praktyki począwszy od Half Life do CS:GO i innych gier typu FPS w których spędziłem ogromną liczbę godzin, treningów i szkoleniu taktyk mapowych dają swój własny sposób chodzenia/strzelania i sprawdzania poszczególnych miejsc na mapie. 

Posiadasz mikrofon?:Tak
Kontakt: Forum PW lub Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199162987068/
SID: STEAM_1:0:601360670 

Posiadasz konto Prime?: Tak

Pozdrawiam serdecznie: Astrof. :)

• Haha 1
Opublikowano

+ wiek na pewno na plus
- gt, widać, że grasz na serwerze od niedawna
+ doświadczenie
- forum

Jestem na lekkie nie, z tego względu, że jesteś z nami krótko i Ciebie nie znam.

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
  • Premium
Opublikowano

- piszesz 5-10h lecz ani razu w ciagu "tego" tygodnia gdyż grasz dopiero pare dni... nie udało ci sie osiągnąć takiej liczby.  (-)

- W moich oczach nie uchodzisz za taką osobę , nie kojarze cię (-)

6 godzin temu, AstrofProfesor napisał:

Jestem także świadomy faktu iż w oczach wielu osób mogę uchodzić za osobę Odpaloną.

- co do wieku jestem na (+)

- doświadczenie też w sumie na (+)

Jednak dla mnie  na NIE jak na tą chwilę, dopiero pojawiłeś się na tym serwerze daj się z chociaż poznać.

• Dzięki 1
  • Legenda
Opublikowano

Nie. Bardzo krótki staż na serwerze, ledwo 9h tutaj grasz, więc niewiele wiemy o Tobie. Zalecam pograć trochę dłużej, zobaczymy co będzie z Twoją kulturą i aktywnością na serwerze. Szczerze mówiąc, to jeszcze nie widziałem Cię na serwerze. Jedyne Twoje plusy, to doświadczenie i wiek, z tego względu, że raczej nie będziesz odwalać, kto wie czy to okaże się prawdą?

• Lubię to! 2
  • Haha 1
Opublikowano

Daj się lepiej poznać graczom, adminom etc. Na razie jesteś z nami za krótko, ale twój wiek i doświadczenie to duży plus. Pograj u nas trochę i możesz złożyć kolejne podanie. 

• Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.