Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick z serwera: ANABOLICZNY JEZUS
Staż na serwerze (W tym miejscu podaj link do gametracker'a):https://www.gametracker.com/player/ANABOLICZNY JEZUS/54.38.134.235:27015/
Doświadczenie w adminowaniu:TAK BYŁEM ADMINEM NA INNYM SERWERZE PRZEZ OKOLO ROK CZASU
Znajomość sourcemoda [0/10]:6/10
Ile czasu możesz poświęcić na serwerze (dziennie/tygodniowo)?:no generalnie to gram tylko w csa i w sumie to tylko na tym serwerze jakos 2/3 godziny dziennie a nawet czasami wiecej 
Dlaczego Ty?:bo w sumie mam duzo godzin w te gre jakies 8k(łącznie) nie liczac csa 1.6 i ogarniam czy ktos czituje czy nie (przykład wajziego) gdzie mowilem adminom od razu ze jest odpalony a on zdazył wbic 32 lvl na serwerze plus jest jeszcze pare osob co maja czity i dalej graja a co do mojej kultury na serwerze to ani razu nie obrazilem zwyklego gracza tylko samych odpałow ;) i czesto gram w godzinach wczesnych gdzie o tej godzinie ciezko o admina 

Posiadasz mikrofon?:tak 
Kontakt:steam,discord CiasnyWiesiek#7966 https://steamcommunity.com/profiles/76561198063655673/
SID: STEAM_1:1:51694972

Posiadasz konto Prime?:TAK

moje gagi na 8 dni za napisanie ze ktos jest ujowy (normalnie bezposrednio nikogo nie obrazilem)albo napisanie ze admini sa nieudolni bo we 3 oglada goscia z haxami i nie portafia stwierdzic czy jest odpalony(dopiero jak dostal vaca i go wyrzucilo z serwera ) nie moja wina ze administracja nie ma luzu i sa pospinani jak plandeka na zuku i zero jakiegokolwiek dystatnsu do siebie. co z tego ze ludzie na serwie sie wyzywaja cisna sobie po rodzinie gdzie jest paru adminow na serwerze i nie dostaja gaga ja napisze 2 obelgi w strone czitera i gag na 8 dni xdd panowie z administracji prosze odstawic EGO top na bok bo to tylko cs i to tylko serwer społecznosci chce wam pomoc bo w tych godzinach nie ma adminow i duzo osob narzeka na to dzis do 13 nie dalo sie w ogole pograc spokojnie 

• Przykro mi 1
Opublikowano

- kultura osobista (2 bany, 3 gagi i 1 mute nie wziął się znikąd). Wystarczy zerknąć na logi, które wyciagnął @ kajoj w temacie LINK . Myślę, że tutaj już następuje dyskwalifikacja.
- konto zrobione pod podanie
+ wiek
- ciągłe wykłócanie z adminami też nie pomaga, "uczenie" ich jak mają wykonywać swoją pracę

Jestem na NIE.

• Katowicz
Opublikowano

Niestety, ale Twój poziom kultury osobistej jest tak niski, że obecnie nie ma opcji abyś został administratorem. Administrator musi karać własnie takie osoby jak Ty. Popraw zachowanie, a może kiedyś pojawi się cień szansy na Twoją kandydaturę.

Odrzucam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.