Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Premium
Opublikowano

Witam, planuję odświeżyć serwer dd2 leczenie. Mam kilka pomysłów które chce zrealizować na serwerze. Ale zanim je napiszę proszę też o wasze propozycje co dodać co usunąć na serwerze. 

A więc zaczynamy: 

• usunąć vipa i tylko zostawić sVipa na serwerze,
  • dodanie nowego SkinsModa dla svip'a,
  • planuję też dodać do sklepiku kupno x2 Jumpa,
  • zastanawiam się nad usunięciem Hud'a albo go edytować do podstawy, jeszcze nie wiem,
  • dodanie na serwer Lepszych medali,
  • darmowy sVIP od godziny 23-7 rano,
  • dodanie na serwer lepszej przepustowości oraz płynność czyli 2000FPS,
  • edycja rang CS:GO na serwerze,
  • usunięcie stattrack na serwerze, 
  • edycja albo usunięcie Obstawiania na serwerze, 
  • usunięcie freevipa dla STEAM
  • usunięcie 2x HS dla sVipa oraz udostępnienie 2 kille za HS dla wszystkich. 

Proszę o wasze pomysły @ Admin CS 1.6 [ONLY DD2 #2] może macie coś ciekawego jeszcze :) 

• Lubię to! 8
Opublikowano

Z racji, że lubię się wtrącać w tego typu sprawy, wtrącę swoje 3 grosze.

usunąć vipa i tylko zostawić sVipa na serwerze,

dodanie nowego SkinsModa dla svip'a, - Tak jak wspominałem: moim zdaniem lepszym pomysłem będzie dodać możliwość wyboru skina każdemu graczowi, a sVIP'owi dodać unikalne skiny, żeby był troszkę ponad graczami. I z tymi skinami też fajnie by było: podnosimy broń po zmarłym graczu i widzimy skina jego broni do końca rundy (i napis gdzieś z boku ekranu: Skin gracza Rey)

planuję też dodać do sklepiku kupno x2 Jumpa, - fajny pomysł, ciekawe ile osób by z niego korzystało. Gdyby wam, nie daj Boże, przyszło do głowy usunąć darmowego vipa/svipa dla Steam prędzej dokupiłbym sobie dodatkowy skok niż Super Vipa ;) 

zastanawiam się nad usunięciem Hud'a albo go edytować do podstawy, jeszcze nie wiem,

dodanie na serwer Lepszych medali, - co masz na myśli "lepszych medali"?

darmowy sVIP od godziny 23-7 rano, - 22-8

dodanie na serwer lepszej przepustowości oraz płynność czyli 2000FPS,

edycja rang CS:GO na serwerze, dla mnie obojętne, bo nie zwracam na to uwagi, ale jeśli miałyby zostać obecne rangi to warto podnieść ich prób trochę wyżej, bo obecnie po tygodniu/dwóch można mieć Global Elite

usunięcie stattrack na serwerze, - A może zamiast niego dodać monety? (2 za killa, 1 za asystę, 3 za pakę, 1 za wygraną rundę). I wtedy one mogłyby się jakoś łączyć ze skinami i rangami, przykładowo skin Jackal do AK47 byłby od 300 monet i rangi DMG. Moje malutkie marzenie na tego typu serwerach, ale może faktycznie obciążać niepotrzebnie serwer.

edycja albo usunięcie Obstawiania na serwerze, - Czy edytować czy usunąć mi chyba bez różnicy, bo nie mam nigdy problemu z $$, ale jeśli edytować to dodać automatyczne dodawanie $$ do puli w zależności od ilości osób, które coś obstawiły. Żeby nie było tak, że 5 osób obstawi łącznie 20 000$$ na jednego gracza, a na drugiego nikt, i te 5 osób nic nie wygrywa. To serwer, można trochę to urozmaicić np. Jeśli 5 osób obstawia na jednego gracza, postaw 20% ich łącznego obstawienia na drugiego gracza.

usunięcie freevipa dla STEAM - fatalny pomysł

usunięcie 2x HS dla sVipa oraz udostępnienie 2 kille za HS dla wszystkich. 

• Lubię to! 2
Opublikowano

Dołączam się do pomysłu usunięcia ilości fragów za zabicia. 

Rey wszystko ładnie ujął i dołączam się do jego posta. 

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Ostatnio coraz częściej wydaję mi się że vanilla de_dust2 daje więcej zabawy, i jeżeli zabierać broń dla free steamowców to już bardziej na #1 a żeby się dwójka bardziej wyróżniała to bym tutaj jednak zostawił jak jest. 

Co do svipa i vipa- jak najbardziej wywalić vipa i zostawić tylko svipa na obydwu serwerach

Skiny za monety- pomysł wydaję mi się spoko, mamy sporo nsów co nie kupują vipa a robią godziny więc byłoby coś z myślą o nich

Double jump- tutaj już będzie za dużo dodatków( leczenie i podwójny skok to przepis na łaka )

Hud- w ogóle zapomniałem o jego istnieniu

Medale- jak wyżej

Svip od 23-7 może być

2k fps może być

Rangi cs:go może być

obstawianie może być

usunięcie 2x za hs dla svipa jak najbardziej

• Lubię to! 2
Opublikowano

usunąć vipa i tylko zostawić sVipa na serwerze + i tak nikt tego vipa nie kupował, bo się nie opłaca 

dodanie nowego SkinsModa dla svip'a, + 

planuję też dodać do sklepiku kupno x2 Jumpa, ++ tylko nie dodawaj ograniczenia prędkości chodzi mi tutaj o to, że po przekroczeniu prędkości zabiera Ci hp

zastanawiam się nad usunięciem Hud'a albo go edytować do podstawy, jeszcze nie wiem, + zbędne 

dodanie na serwer Lepszych medali, - w ogóle to nie potrzebne 

darmowy sVIP od godziny 23-7 rano, + 

dodanie na serwer lepszej przepustowości oraz płynność czyli 2000FPS, ++

edycja rang CS:GO na serwerze, - tak samo nie potrzebne 

usunięcie stattrack na serwerze,  - zbędne

edycja albo usunięcie Obstawiania na serwerze, + może zostać

usunięcie freevipa dla STEAM - 

usunięcie 2x HS dla sVipa oraz udostępnienie 2 kille za HS dla wszystkich.  +

• Lubię to! 2
Opublikowano

**usunąć vipa i tylko zostawić sVipa na serwerze
-Jestem ZA

**dodanie nowego SkinsModa dla svip'a
-Tak jak Rey pisze lepszym pomysłem będzie dodać możliwość wyboru skina każdemu graczowi, a sVIP'owi dodać unikalne skiny, żeby był troszkę ponad graczami

**planuję też dodać do sklepiku kupno x2 Jumpa
-Nie mam nic przeciwko chociaż wkurzająca jest ta opcja na serwerze :P ale jestem ciekawa ile osób skorzysta

**zastanawiam się nad usunięciem Hud'a albo go edytować do podstawy, jeszcze nie wiem,
-w ramach odświeżenia można

**dodanie na serwer Lepszych medali
- w ramach odświeżenia można

**dodanie na serwer lepszej przepustowości oraz płynność czyli 2000FPS,
-jak najbardziej na +

**darmowy sVIP od godziny 23-7 rano
-Proponuje od 22-7

**edycja rang CS:GO na serwerze
Jestem za tylko aby próg ich zdobywania był wysoki tak jak wspomniał Rey obecnie Globala idzie zdobyć w tydzień ewentualnie dwa

**edycja albo usunięcie Obstawiania na serwerze
Jak dla mnie ten plugin jest zbędny

**usunięcie freevipa dla STEAM
Jak dla mnie lepiej zostawić może to zachęcić większą ilość graczy steam do gry u nas 

+ Dodanie jakiegos pluginu gdy wywali nas z serwera i wrócimy nadal będziemy mieć swoje statystyki w tabeli
+ Odświeżenie skinów broni oraz dodanie skina do famasa :D

No wiadomo nie ma co kombinować z dodawaniem pierdółek na serwer bo szkoda go obciążać.

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 1
Opublikowano
  • usunąć vipa i tylko zostawić sVipa na serwerze, - dla mnie wsm vipa można usunąć ale ten sklepik dla steamowców w sensie do wyboru ak47+deagle itp mógłby zostać
  • dodanie nowego SkinsModa dla svip'a, - coś można jeżeli chcą inni, ja skinów nie używam
  • planuję też dodać do sklepiku kupno x2 Jumpa, - z jednej strony fajny pomysł ale wtedy trochę usuwamy przydatność i tak już rzadko używanego podsadzania
  • zastanawiam się nad usunięciem Hud'a albo go edytować do podstawy, jeszcze nie wiem, - tu mi bez różnicy
  • dodanie na serwer Lepszych medali, - bez różnicy
  • darmowy sVIP od godziny 23-7 rano, - bez różnicy
  • dodanie na serwer lepszej przepustowości oraz płynność czyli 2000FPS, - przydałoby się
  • edycja rang CS:GO na serwerze, - niepotrzebnie niech zostanie ale lekko zwiększone wartości bo w 3 dni da się globala wbić
  • usunięcie stattrack na serwerze, - nie mam zdania
  • edycja albo usunięcie Obstawiania na serwerze,  - a to jest właśnie fajny dodatek do gry i wydaje mi się że edycja jakaś mogłaby urozmaicić fajnie gierke
  • usunięcie freevipa dla STEAM - ja bym zostawił żeby gracze steam coś jednak dostawali więcej niz ludzie ktorzy wchodza trollują na ns
  • usunięcie 2x HS dla sVipa oraz udostępnienie 2 kille za HS dla wszystkich.  - jestem za bo nie ma to w ogole odzwierciedlenia ktos moze miec staty 100/10 a miec realnie o wiele mniej killi
  • Lubię to! 1
Opublikowano

Witam, będę miał czelność i również się wtrącę.

• usunąć vipa i tylko zostawić sVipa na serwerze + Może być, ale skoro nie będzie vipa to po co svip? - Warto zmienic wtedy nazwę svipa na vip po prostu.
  • dodanie nowego SkinsModa dla svip'a, + Podoba mi się ta opcja.
  • planuję też dodać do sklepiku kupno x2 Jumpa, - Za bardzo pay2win opcja moim zdaniem.
  • zastanawiam się nad usunięciem Hud'a albo go edytować do podstawy, jeszcze nie wiem,  Nie uzywam.
  • dodanie na serwer Lepszych medali, + .
  • darmowy sVIP od godziny 23-7 rano, + Zaproponowane godziny są duzo lepsze.
  • dodanie na serwer lepszej przepustowości oraz płynność czyli 2000FPS, +.
  • edycja rang CS:GO na serwerze, idk.
  • usunięcie stattrack na serwerze, nie zwracam uwagi.
  • edycja albo usunięcie Obstawiania na serwerze,  + Jestem za usunięciem.
  • usunięcie freevipa dla STEAM -+ Mozna zostawić zestaw m4+deagle oraz ak+deagle, bez reszty udogodnien, ktore oferowałby vip/svip.
  • usunięcie 2x HS dla sVipa oraz udostępnienie 2 kille za HS dla wszystkich. + Zdecydowanie wyrowna to konkurencje, jezeli chodzi o statystyki w tabeli.
  • Lubię to! 1
  • Premium
Opublikowano

Od godziny 19 w piątek, czyli 04.03.2022 na serwerze będą się odbywać pracę na serwerze. Serwer będzie działać oraz będzie można grać(ale dużo pluginów będzie wyłączonych) @ Admin CS 1.6 [ONLY DD2 #2] proszę informować, że serwer nasz przechodzi metamorfozy. O wszelkich zmianach poinformuje w poście. Jeżeli ktoś ma jeszcze jakieś pomysły to proszę pisać !!

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Serwer został odświeżony. 

Postanowiłem zostawić Vipa oraz sVipa bo ludzie mają wykupione te usługi i cały czas kupują je. 

Dodanie nowych skinów(skiny do famasa były lipne więc nie dodawałem) które są podzielone dla vipa jak i svipa. Każda osoba która będzie miała po 23 VIPA na serwerze będzie miała dostęp do skinów na serwerze. Nie wszystkich oczywiście. 

Dodałem też nowego Huda na serwerze. Został zrobiony też porządek z wiadomościami od leczenie. Pojawiają się po prawej stronie. 

Pojawiły się nowe rangi na serwerze wraz z zmniejszonymi killami za nie. /rangi

Poprawiłem Vipa z $$ oraz sVipa. Przypomina też, że od dzisiaj sVip posiada podwójny skok na serwerze. 

Usunięcie medali na serwerze.

Serwer posiada teraz 2000FPS oraz płynną konfiguracje !!

Vip dla steam został. 

Obstawianie graczy zostało poprawione. 

Dodanie na serwer przywitania. 

Poprawiono plugin od AFK graczy.

Zmiany kosmetyczne na serwerze też się pojawiły oraz nowe wpisy. Tak, że uległa zmiana nazwy serwera:

[Only DD2 #2][Leczenie | Skiny&ASYSTY | VIP 23-9][Unikalne RANGI | 2000FPS][VIP STEAM][2x Jump sVip | Obstawianie] @Katujemy.eu

Iż gdyż nowy hud(Huda można wyłączyć oczywiście komendą /hud) został wgrany musiałem zresetować Ranking Serwer, żeby nie było kolizji czasami. 

Usunięcie z svipa 2x kille za HS i dodanie 2xkille za HS dla wszystkich na serwerze. 

Usunięcie informacji na początku rundy o "Menu Serwera" 

• Lubię to! 3
  • KAT 1
  • Przykro mi 1
  • 9 miesięcy temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.