Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: Kurcze Blaszka ;D ```RYBNIK

Nick podejrzanego: |AT| Pingwin 7
Rodzaj cheata: WH/ESP
Data/Mapa: 9:00 , 22.03.2015
Serwer (mod): only de_dust2
IP/SteamID podejrzanego: 
#2 |AT| Pingwin 7 STEAM_0:0:3975736  46.149.223.57  Steam 
Dowody: 2 nagrane pov'y gdyż HLTV nie ma na serwerze, nie wiadomo z jakich to przyczyn - a szkoda. Gra Pingwina jest bardzo podejrzliwa. Np. akcja na środku, gdy ma mleko na monitorze jakimś ów trafem prosto w model i zabija gościa na zielonych - gdzie jak można zauważyć nie zawsze je sprawdza. HE pod nogi na środeczku. Po modelu gościa, który był w trupie. Pre-fire na gali? Nie będę podawał czasów, gdyż to jest pov i czasowo może się nie zgadzać. Proszę o obejrzenie dema przez UB Team. A i jeszcze jedno - sprawa dla opiekuna serwera - proszę zobaczyć jak jakiś admin (Radio albo Pingwin) się zabawia.  W regulaminie jest napisane: 2. Na serwerze panują zasady FFA lecz staramy się wykonywać cele mapy. 

Tak więc nie ma obowiązku wykonywania celów mapy tylko staramy się je wykonywać. Zachowanie admina jakie można zastać na demku jest karygodne. Slapowanie gracza następnie slay. Widać jak znają regulamin...

Załączam dema: http://www81.zippyshare.com/v/aUtq7iNC/file.html

Opublikowano

Może pokusisz się o jakąs lepszą rozpiske  bo nie wiem co mam sprawdzac..

A odnośnie slay jakbyś nie zauważył typ w ogóle nie zamierzał iść w strone paki..

@Edit rozpisałeś że typ dostał banie na fleshu i że tam wcześniej nie sprawdzałem.. Jakieś 2/3 sek wcześniej widać jak typ na BH tam wskakuje a flesha dostałem po tym jak już zacząłem strzelać w tamto miejsce..

Opublikowano

Niezależnie od tego czy szedł do paki czy nie - bo nie ma obowiązku wykonywania celów mapy, nie miałeś takiego prawa by gościa slapować następnie dać mu slay'a 

Steama masz z allegro za 10zł, przegrane 380h... i taki 'pro gracz' z Ciebie? Hahaha ... szkoda, że nie ma HLTV bo byś się na AC znalazł ;)

Opublikowano

Niezależnie od tego czy szedł do paki czy nie - bo nie ma obowiązku wykonywania celów mapy, nie miałeś takiego prawa by gościa slapować następnie dać mu slay'a 

Steama masz z allegro za 10zł, przegrane 380h... i taki 'pro gracz' z Ciebie? Hahaha ... szkoda, że nie ma HLTV bo byś się na AC znalazł ;)

Jeszcze dziwnym trafem odkąd gram w cs na steam nikt mnie nie próbował jeszcze rozpisać a grałem cały czas jak teraz może i nawet lepiej, 380h bo nowy steam kupiony 2k3 poprzedni skradziony 2k12 przegrane 2,5 tys. godzin :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.