Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: og pc.

SteamID: 76561199026685514
Staż na serwerze: ponad miesiac
Twój GameTracker: https://www.gametracker.com/player/og pc./145.239.16.170:27035/
Doświadczenie w byciu adminem?: dosyć duże byłem na innych serwerach tez adminem i nie tylko w cs:go

Znajomość SourceMod [1-5]: nigdy nie miałem styczności ale cos tam wiem i szybko sie ucze :0
Sprawny mikrofon: tak
Mutacja głosu: tak
Ile czasu dziennie/tygodniowo poświęcisz serwerowi?: dosyć duzo codziennie jestem na serwerze po kilka godzin i kazdy to potwierdzi
Dlaczego właśnie ty?:  jestem igor mam 15 lat jestem osobą o mocnych nrewach oraz potężną psychiką xd pomagam do samego konca jezeli jest jakas wieksza sprawa o ktorej nie wiem to ide do innego administratora po pomoc jak nie chce/nie ma czasu mi pomoc to wtedy staram sie rozwiazac sam problem jezeli jednak nie dam rady to kaze poczekac na innego administratora ktory jest wtajemniczony w problem nie przerywam jak ktos mowi jestem osoba wyrozumiałą i pomocna jak w internecie tak i w realu.

Opublikowano

Jestem na tak! Identyko jak w podaniu od tr0zy'ego. siedzi często na serwerze,  grać potrafi, ogarnięty. {Używaj przecinków xD}

Opublikowano

Jestem na nie

-Widuje cie często na serwerze, ale bardzo brzydko potrafisz się odnieść do gracza, który Cie zabije (Nie jest to nagminne)

-Widząc raporty o zgłoszeniu gracza często zgłaszałeś gracza zaraz po tym jak Cie zabil na farcie czy był lepszy cos jak 1kill=1report

-Nie zawsze nad soba panujesz, rzekłbym nawet, że słabo Ci to wychodzi

-Podanie pod przyjecie, żaden admin w dodatku z tak długim doświadczeniem jak Ty nie powie, że nie zna SM. To podstawa i raczej nie nabrałbym się, że na wszystkich tych serwerach latałeś na AMX 

Jedyne na + to godziny na serwerze.

• Lubię to! 1
  • Przykro mi 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.