trozy Posted February 19, 2022 Posted February 19, 2022 Nick: tr0zy Wiek: 16 SteamID: https://steamcommunity.com/profiles/76561199102207259/ Staż na serwerze: ~60h Twój GameTracker: https://www.gametracker.com/player/tr0zy/145.239.16.170:27035/ Doświadczenie w byciu adminem?: tak Znajomość SourceMod [1-5]: 3/5 Sprawny mikrofon: tak Mutacja głosu: tak Ile czasu dziennie/tygodniowo poświęcisz serwerowi?: nwm wsm gram często popołudniami i wieczorami. Dlaczego właśnie ty?: Podczas gry na serwerze trudno jest spotkać administracje, jedynie co sporadycznie wieczorami. Gram dziennie na serwerze i spotykam się z wyzywaniem przez graczy bez mutacji, upominanie nic nie daje... Dnia 18.02 spotkałem 2 cheaterów, po godzinie dostali bana przez konsole, mimo reportów żaden z admin nie wszedł na serwer a przydałby się w takiej sytuacji administrator. Gwarantuje z swojej strony w 100% pomoc w walce z cheaterami. Pozdrawiam Cieplutko :3
aksiaq Posted February 19, 2022 Posted February 19, 2022 Jestem na tak, Dobry gracz, kulturalny mimo swojego wieku (bardziej ogarniety ode mnie), często widać go na serwerze (w tym tygodniu prawie cały czas go widziałem). Nie da się go wyprowadzić z równowagi (testowałem). Według mnie się nadaje. 1
LeO_438 Posted February 19, 2022 Posted February 19, 2022 Jestem na tak: -doświadczenie -staż na serwerze -wiek Podanie jest przekonujące, gracz jest aktywny i spokojny, na serwerze jest często, z czystym sumieniem dałbym mu szanse.
Liv Morgan Posted February 19, 2022 Posted February 19, 2022 Nie mam jednoznacznej odpowiedzi niestety i nie ma trzech powodow, aby sie przyczepic , natomiast jest jeden. -Brak statusu prime vo moze powodowac rozdraznienie badz nieprzychylnosc innych graczy oraz negatywnie wplywac na opinie serwera. -Duzo osob podejrzewa cie o oszukiwanie -Ryzyko, ze serwer bedzie mogl uzyskac negatywna opinie dopuszczajac osoby bez statusu Prime do administracji. +godziny +nie tiltuje sie +stara sie byc pomocny Jezeli zakupisz Prime, bede na tak. Poki co podtrzymuje bycie na "Nie".
Iz0_ Posted February 23, 2022 Posted February 23, 2022 (edited) Jestem na tak +Kultura +Pomocny +Umie klikać wiec raczej nie bedzie problemów z osądzaniem +Nie spotkałem się żeby wyzywał teammaitow jak i przeciwników Na minus -brak statusu prime (moze ci sie znudzic czyste granie i zawsze mozesz sie odpalić bez wiekszej straty) Edited February 23, 2022 by Iz0_ 1
Investor Hacker13 Posted February 23, 2022 Investor Posted February 23, 2022 Niestety, ale z doświadczenia wiem, jak może skończyć się przyjmowanie Adminów bez PRIME - czitowaniem. Kolejne podanie możesz napisać, jeśli zakupisz Prime.
Recommended Posts