yebaccc Posted February 19, 2022 Posted February 19, 2022 Twój nick: hate me not game! Nick oskarżonego: playertom SID oskarżonego (komenda status): STEAM_0:1:39501607 Godzina i data przewinienia: 15:40 / 19.02.2022 Opis sytuacji: Zacznijmy od początku.. Sytuacja, była parę dni temu w poniedziałek.. Gram na serwerze (14.02.2022)i piszę o gośćiu, który no gra ON/OFF. Po napisaniu z 3-5 razy na U@ o tym, ani "kolega " wyzej wymieniony ani "kolezanka" Gosia nie zareagowali w ogóle, bo pewnie gra ważniejsza - a przynajmniej to pokazuje Goska, która reaguje po 5 rundach dopiero, gdy @ Kiniaczek ją informuje na U@, bo żyła... Natomiast dziś, gdy przed chwilą grałem na serwerze stałem przed B z AWP i zabilem najwiekszego placzka na serwerze czyt. kacperek, wiec postanowilem wrocic przez respa TT na gale, ale nie udało się bo dostalem kicka za bycie na respie... Tom slyszal jak kacperek placze "ILE PRZED TYM B", wiec doskonale wiemy, ze teraz po prostu "wykazuje" sie bycie adminem, heh na bank ^^ Fakt, napisalem mu na SAY, aby kupil mozg, ze doskonale wiedzial o moim cofaniu sie, a nie staniu na respie i mu to napisalem, po czym dostaje bana na 1h za zaczepki, brak kultury i przeszkadzanie w grze. Jeszcze dostalem informacje "masz problem idz na forum" . Dowody (demo, SS, świadkowie): <21:50:56> "PlayerTom": cziter? <21:51:05> "naaB": ? <21:52:13> "PlayerTom": chcę zadać pytanie, ale nie wiem czy jesteś tym graczem o którego mi chodzi. dlatego pytam czy to ty? <21:52:22> "naaB": No pytaj <21:52:23> "naaB": to ja <21:52:26> "PlayerTom": dodał ssy i co teraz byś zrobił? <21:52:33> "naaB": Sprawdzil demko ;] <21:52:48> "naaB": albo nr albo cl_lw 0/ cl_lc 0 <21:53:06> "naaB": cos ma typ, bo celownik w miejscu przy strzelaniu, 0 rozrzutu <21:53:07> "PlayerTom": na twoje szczęście grał on/off na aimbocie. dzięki za info. Odebrałem to jako grozbę :) Uwagi (opcjonalne): 1 1
PlayerTom Posted February 19, 2022 Posted February 19, 2022 (edited) Gość od momentu utraty opiekuna szuka byle zaczepki abym utracił admina na serwerze. Wchodząc na serwer z Kingą szuka byle zaczepki byle przyczepić się o cokolwiek - Tylko on. Zgłasza graczy po czym po 15 minutach spamuje na @ say, że nikt tegoż gracza nie sprawdził itp. w/w sytuacja pokazuje, że JA jak i ON nie mieliśmy racji co do gracza ponieważ został uniewinniony więc nie rozumiem w ogóle tematu. Nie chcę nikogo doczepiać do tej sprawy, ale inny admin też mi się skarżył, że ten właśnie gracz czepia się również wszystkiego co związane z "adminowaniem". Co do Kicka za resp - sytuacja jak każda inna. Włączyłem gracza w czasie bodajże jeden minuty, który przebywał na respie, dostał informującego kicka, że przebywał na respie. - był opiekunem i adminem, zna regulamin. Później oczywiście się czepiał i przeszkadzał mi w grze. Użył publicznego z formułowania "Kup Sobie mózg Tomek" - Dziki Osu był na serwerze więc mógł to widzieć, nie wiem czy widział. Po czasie dostał bana za przeszkadzanie w grze. Oczywiście wcześniej prosiłem go grzecznie przez mikrofon, żeby się uspokoił i sobie grał, a, że wolał kontynuować swoją polemikę został usunięty z serwera. Grając na serwerze FFA u Szwagra na KAtujemy również była sytuacja, kiedy napisał publicznie coś w stylu "Na DD2#2# Brakuje Adminów, a Tomek Gra sobie na innym serwerze." Szwagier również był świadkiem tego, więc uważam, że ten chłopak ma po prostu negatywny stosunek do tej sieci i ludzi, którzy sprawują pieczę nad serwerem i starają się poświęcić swój wolny czas na zabawie jaką jest ta gra. Co prawda czasami wyrażam się ironicznie do ludzi, nie obrażając ich w żaden sposób, ale takie zachowanie i nagabywanie powinno moim zdaniem być usuwane dla zwykłego spokoju. Dziękuję. Edited February 19, 2022 by PlayerTom 1
Tery Posted February 19, 2022 Posted February 19, 2022 Byłem przy tym jak @ cziter? pisałeś coś o mózgu do @ PlayerTom , dostałeś ode mnie za to muta na czat a po minucie , dwóch od @ PlayerTom bana za obraze i za siedzenie na respie. Czepianie się wszystkiego i każdego jest irytujące , więc nie wiem zmień postępowanie na serio lub zajmij się czymś innym. Skarga Odrzucona. 1
V.I.P `Joker.^^ Posted February 19, 2022 V.I.P Posted February 19, 2022 Link do demka (zrażenie z 14.02.2022 godzina 18:35): http://811464.hltv2.pukawka.pl/hltv-2202141835-de_dust2-1644860100-1644861360.zip @ PlayerTom & @ Gosia jak ktoś napiszę na u@ zgłoszenie i sprawdzicie gościa chyba możecie napisać łaskawie na czacie, że czysty jest. To chyba nie trudne @ PlayerTom ciebie się to tyczy bardziej. @ cziter? po twoim zgłoszeniu @ PlayerTom był na spekcie i obserwował gracza nawet widać na SS'sie. @ PlayerTom co do twojego postu proponuje się zastosować do WSTĘPU, ROZWINIĘCIA ORAZ ZAKOŃCZENIA. Bo ty na pewnie nie jesteś od tego żeby oceniać ludzi tak ja teraz to zrobiłeś w poście. Jeszcze przez kabelek internetowy. Co do sytuacje na respie ludzie nie kickujemy od razu tylko Pierw spam na y@ Z respa TT. Sam osobiście cofam się z BS'a B przez respa TT po pakę na Longa co w tym złego? Jak bym ktoś kampił na respie perfidnie to wtedy tak no ale bez jaj. @ PlayerTom upomnienie w temacie masz słowne jak na razie. Napisałem wyżej. Co do skargi odrzucam wina jest po obu stronach. 4
Recommended Posts