PEVEX Posted February 18, 2022 Posted February 18, 2022 Twój nick: PEVEX Nick admina banującego: hudinii Data/Mapa: 18.02.2022 SteamID:STEAM_0:1:572831753 Serwer (mod): Only AWP #2 Opis sytuacji: A więc tak miałem nazwę na jednej kosie nametag emilqa krasnal je****" a na drugiej kosie miałem nametag "julka noob je****" przyszedł Yeezy na serwer i powiedział żebym usunął przekleństwaz nametag'u na kosie to zatrzymałem się żeby zmienić nametag na kosach i wybierałem i jak stałem i wybierałem już zmianę nametag'a to dostałem kicka od emilqa (treść w załączniku). Wróciłem na serwer i zmieniłem nametag na kosach potem emilqa nie odezwała się ani słowem na serwerze. Potem postanowiłem, że wyjdę z serwera bo było mało ludzi więc stwierdziłem, że zagram sobie w coś innego i poczekam aż trochę ludzi wbije na serwer bo nie było sensu grać jak są 4 osoby. Potem dostałem informacje od osób trzecich, że dostałem bana na miesiąc za "Prowokacja, obraza administracji." A z tego co wiem to administrator nie powinien pisać takich rzeczy na chacie na serwerze tak jak speedy(załącznik). A więc tak ban §3.20 ban do ~3 dni + §3.11 ban do tygodnia co daje nam 10 dni czyli nie powinienem dostać bana na miesiąc tylko na 10 dni ze względem Taryfikatora kar. A nie tak jak dostałem od hudinii na miesiąc do daty 18.03.2022. ps. I dlaczego speedy dostał admina z 0 znajomością sourcemod. Opiekun zaakcepotwał takie podanie ;) 1 5
hudinii Posted February 19, 2022 Posted February 19, 2022 Tak więc, byłeś adminem przez długi czas wiec wymagam od Ciebie większej znajomości regulaminu jak od zwykłych użytkowników, dokładnie wiesz że nie wolno ustawiać takich name tagów jakie ustawiales A jako ze jestem opiekunem to mam prawo nagiąć taryfikator, nikt nie będzie się cackal z toba lub wasza paczka która wchodzi na serwer tylko po to zeby utrudniać pracę adminom lub ich prowokować. Jeśli chodzi o speediego przyjąłem go na własną odpowiedzialność jestem w stanie go nauczyć wszystkiego od podstaw nie widzę w tym problemu. Oczywiście nie powinien pisać w taki sposób do Ciebie i na pewno wyciągnę konsekwencje wobec niego. Przykro mi że kiedyś razem współpracowaliśmy A teraz muszę was banowac lecz sami do tego doprowadzacie, ban zostaje. 1
Recommended Posts