Jump to content

Recommended Posts

Posted

Twój nick: PEVEX

Nick admina banującego: hudinii

Data/Mapa: 18.02.2022

SteamID:STEAM_0:1:572831753

Serwer (mod):  Only AWP #2                           

Opis sytuacji: A więc tak miałem nazwę na jednej kosie nametag emilqa krasnal je****" a na drugiej kosie miałem nametag "julka noob je****" przyszedł Yeezy na serwer i powiedział żebym usunął przekleństwaz  nametag'u na kosie to zatrzymałem się żeby zmienić nametag na kosach i wybierałem i jak stałem i wybierałem już zmianę nametag'a to dostałem kicka od emilqa (treść w załączniku). Wróciłem na serwer i zmieniłem nametag na kosach potem emilqa nie odezwała się ani słowem na serwerze.  Potem postanowiłem, że wyjdę z serwera bo było mało ludzi więc stwierdziłem, że zagram sobie w coś innego i poczekam aż trochę ludzi wbije na serwer bo nie było sensu grać jak są 4 osoby. Potem dostałem informacje od osób trzecich, że dostałem bana na miesiąc za "Prowokacja, obraza administracji." A z tego co wiem to administrator nie powinien pisać takich rzeczy na chacie na serwerze tak jak speedy(załącznik). A więc tak ban §3.20 ban do ~3 dni + §3.11 ban do tygodnia co daje nam 10 dni czyli nie powinienem dostać bana na miesiąc tylko na 10 dni ze względem Taryfikatora kar. A nie tak jak dostałem od hudinii na miesiąc do daty 18.03.2022. 

ps. I dlaczego speedy dostał admina z 0 znajomością sourcemod. Opiekun zaakcepotwał takie podanie ;)

unknown.png

image.png

image.png

image.png

image.png

image.png

• Like 1
  • Haha 5
Posted

Tak więc, byłeś adminem przez długi czas wiec wymagam od Ciebie większej znajomości regulaminu jak od zwykłych użytkowników, dokładnie wiesz że nie wolno ustawiać  takich name tagów jakie ustawiales A jako ze jestem opiekunem to mam prawo nagiąć taryfikator, nikt nie będzie się cackal z toba lub wasza paczka która wchodzi na serwer tylko po to zeby utrudniać pracę adminom lub ich prowokować. Jeśli chodzi o speediego przyjąłem go na własną odpowiedzialność jestem w stanie go nauczyć wszystkiego od podstaw nie widzę w tym problemu. Oczywiście nie powinien pisać w taki sposób do Ciebie i na pewno wyciągnę konsekwencje wobec niego. 

Przykro mi że kiedyś razem współpracowaliśmy A teraz muszę was banowac lecz sami do tego doprowadzacie, ban zostaje.

• Haha 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.