Szostusioo Posted February 18, 2022 Posted February 18, 2022 Twój nick: Szostusio Nick admina banującego: Svensk Data/Mapa: 17:30 | 18/02/2022 SteamID: STEAM_1:0:638864033 Serwer (mod): Only mirage #2 Opis sytuacji: Nie wiem rozdałem parę headshotów bo słyszałem jak chodzą nie wiem być może adminowi któremuś się nie spodobało to po prostu bo dostał na dziurę. Nie będę obwijał w bawełnę bo nie podoba mi się to i dlatego właśnie złożyłem podanie na admina bo coś takiego się odpi***ala. Siedzę sobie na afku idę po browarka a tu widzę że bana dostaje tak o. Grałem aktualnie na koncie gdzie nie mam prime bo gram w GTA RP bo jestem na pewnym serwerze adminem i po prostu zapominam zmieniać konto steam. Mam parę akcyjek jeszcze z 3 konta na którym grałem wczoraj albo dzisiaj. Ale też zapomniałem zmienić konta bo mam 3 a na tym co są klipy odgrywam medyka więc no way. Prosiłbym o szybkie rozpatrzenie mojego UB bo serwer jest zajebisty i da się na nim pograć :D
Szostusioo Posted February 18, 2022 Author Posted February 18, 2022 Mogę przejść na swoje główne konto gdzie mam prime nie widzę żadnego problemu
svensk Posted February 19, 2022 Posted February 19, 2022 (edited) http://748939.node26.pukawka.pl/dem-de_mirage-1645198380-1645201840.zip 47:33 Wskakujesz na drewno, czekasz kto będzie szybciej czy pałac, czy rampa i jak gracz się zbliża na rampie to zeskakujesz po czym prefire’ujesz terrorystę z deagle, niestety aim pozostawia wiele życzenia (1/4x) 47:54 Pikujesz wcelowany w nietypowy kąt (celownik jeździ po modelu przez ścianę 1/4x) - dla przykładu w 53:20 piknąłeś zupełnie gdzie indziej wcelowany, oczywiście tam gdzie był przeciwnik 48:25 Strzelasz się z galą i schodami, a mimo to trzymasz dżunglę i czekasz aż rywal wychyli się zza komina 52:21 Jesteś wcelowany w galę i czekasz co zrobi przeciwnik na gali. Jak widzisz, że odchodzi w stronę bombsite na B, pikujesz awp pod łącznikiem, którą słyszałeś ale trochę nienaturalnie czekasz aż piknie terrorysta podsadzony na oknie, którego nie miałeś prawa słyszeć jak tam wskakiwał 55:26 Słyszysz kroki w pałacu, a wychylasz mimo to wcelowany na głowę gracza na t spawnie. Idziesz po cichu w stronę tv room'u, po czym gdy widzisz cudownie przez ścianę, że gracz wraca również na walk'u z pałacu na t spawna to zaczynasz przyspieszać żeby się przed nim schować. Prefire na gracza, który zeskoczył ze schodów ok - mogłeś go słyszeć, ale po przeciwniku w tv roomie jeździsz celownikiem po modelu przez ścianę (na zwolnionym tempie 1/4x ładnie to widać) Większość powtórek polecam oglądać na zwolnionym tempie 1/4x lub 1/2x. To, że masz 5 innych kont steam to nic nie znaczy. Grałeś tutaj na świeżym non prime i ono jest brane pod uwagę. Twój klip również nic nie wnosi do tematu. Wypowiadaj się trochę bardziej z szacunkiem, bo w Twojej wypowiedzi czy tutaj, czy w podaniu na admina brakuje kultury. Edited February 19, 2022 by svensk 2 1 1
hudinii Posted February 19, 2022 Posted February 19, 2022 47:33 - akcja czysta, na 1/4 widać że najpierw tt wybiegł a później padł strzał 47:54 - akcja spalona, wcelowany + strzał przez smoke [+b] 48:25 - akcja spalona, strzelasz się z galą i nikt infa nie dał że jest jungla a jednak sprawdzasz czy nie pickuje komina [+b] 52:22 - akcja czysta, czekał na przeciwnika z gali lecz tam się nic nie działo to pickną awp która słyszał i zaraz po tym wyskoczył enemy z okna. 55:26 - akcja spalona, biegniesz na kosie i nagle się zatrzymujesz jak widzisz ze enemy wybiega [+b] Gracz z WH ban zostaje. 2 1
Katowicz Vanilla. Posted February 20, 2022 Sponsor V.I.P Deserved Woman Katowicz Posted February 20, 2022 47:33 - Czysto. 47:54 - Czysto. 48:25 -Czysto. 52:22 - Czysto. 55:26 - Czysto. Nie ma co tu rozpisywać, wszystkie akcje czyste. Naprawdę nie bawcie się w domysły i oglądajcie demka bez tego xray. UB. 2
Katowicz Vanilla. Posted February 20, 2022 Sponsor V.I.P Deserved Woman Katowicz Posted February 20, 2022
Recommended Posts