Jump to content

Recommended Posts

Posted

Twój nick: Szostusio

Nick admina banującego: Svensk

Data/Mapa: 17:30 | 18/02/2022

SteamID: STEAM_1:0:638864033

Serwer (mod):  Only mirage #2                        

Opis sytuacji: Nie wiem rozdałem parę headshotów bo słyszałem jak chodzą nie wiem być może adminowi któremuś się nie spodobało to po prostu bo dostał na dziurę. Nie będę obwijał w bawełnę bo nie podoba mi się to i dlatego właśnie złożyłem podanie na admina bo coś takiego się odpi***ala. Siedzę sobie na afku idę po browarka a tu widzę że bana dostaje tak o. Grałem aktualnie na koncie gdzie nie mam prime bo gram w GTA RP bo jestem na pewnym serwerze adminem i po prostu zapominam zmieniać konto steam. Mam parę akcyjek jeszcze z 3 konta na którym grałem wczoraj albo dzisiaj. Ale też zapomniałem zmienić konta bo mam 3 a na tym co są klipy odgrywam medyka więc no way. Prosiłbym o szybkie rozpatrzenie mojego UB bo serwer jest zajebisty i da się na nim pograć :D 

Posted (edited)

http://748939.node26.pukawka.pl/dem-de_mirage-1645198380-1645201840.zip

47:33 Wskakujesz na drewno, czekasz kto będzie szybciej czy pałac, czy rampa i jak gracz się zbliża na rampie to zeskakujesz po czym prefire’ujesz terrorystę z deagle, niestety aim pozostawia wiele życzenia (1/4x)

47:54 Pikujesz wcelowany w nietypowy kąt (celownik jeździ po modelu przez ścianę 1/4x) - dla przykładu w 53:20 piknąłeś zupełnie gdzie indziej wcelowany, oczywiście tam gdzie był przeciwnik

48:25 Strzelasz się z galą i schodami, a mimo to trzymasz dżunglę i czekasz aż rywal wychyli się zza komina

52:21 Jesteś wcelowany w galę i czekasz co zrobi przeciwnik na gali. Jak widzisz, że odchodzi w stronę bombsite na B, pikujesz awp pod łącznikiem, którą słyszałeś ale trochę nienaturalnie czekasz aż piknie terrorysta podsadzony na oknie, którego nie miałeś prawa słyszeć jak tam wskakiwał

55:26 Słyszysz kroki w pałacu, a wychylasz mimo to wcelowany na głowę gracza na t spawnie. Idziesz po cichu w stronę tv room'u, po czym gdy widzisz cudownie przez ścianę, że gracz wraca również na walk'u z pałacu na t spawna to zaczynasz przyspieszać żeby się przed nim schować. Prefire na gracza, który zeskoczył ze schodów ok - mogłeś go słyszeć, ale po przeciwniku w tv roomie jeździsz celownikiem po modelu przez ścianę (na zwolnionym tempie 1/4x ładnie to widać)

Większość powtórek polecam oglądać na zwolnionym tempie 1/4x lub 1/2x.

To, że masz 5 innych kont steam to nic nie znaczy. Grałeś tutaj na świeżym non prime i ono jest brane pod uwagę. Twój klip również nic nie wnosi do tematu.

Wypowiadaj się trochę bardziej z szacunkiem, bo w Twojej wypowiedzi czy tutaj, czy w podaniu na admina brakuje kultury.

Edited by svensk
  • Like 2
  • Wrr 1
  • I love it 1
Posted

47:33 - akcja czysta, na 1/4 widać że najpierw tt wybiegł a później padł strzał
47:54 - akcja spalona, wcelowany + strzał przez smoke [+b]
48:25 - akcja spalona, strzelasz się z galą i nikt infa nie dał że jest jungla a jednak sprawdzasz czy nie pickuje  komina [+b]
52:22 - akcja czysta, czekał na przeciwnika z gali lecz tam się nic nie działo to pickną awp która słyszał i zaraz po tym wyskoczył enemy z okna.
55:26 - akcja spalona,  biegniesz na kosie i nagle się zatrzymujesz jak widzisz ze enemy wybiega [+b]

Gracz z WH ban zostaje.

• Like 2
  • I love it 1
  • Katowicz
Posted

47:33 - Czysto.
47:54Czysto.
48:25 -Czysto.
52:22 Czysto.
55:26Czysto.

Nie ma co tu rozpisywać, wszystkie akcje czyste. Naprawdę nie bawcie się w domysły i oglądajcie demka bez tego xray.

UB.

• Haha 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.