Legend Popular Post happy. Posted February 16, 2022 Donor Legend Popular Post Posted February 16, 2022 Witam, poszukujemy przyszłego opiekuna na serwer Jailbreak CS:GO, który gra/grał na tym modzie oraz ma dużo pomysłów/propozycji do stworzenia autorskiego Jailbreaka. Wymagamy w miarę dobrej aktywności oraz kreatywności. Wzór do podania: Imię: Wiek: Link do Steam: Doświadczenie z modem Jailbreak: Dlaczego Ty: Ile czasu możesz poświęcić dziennie?: Kontakt: Podania piszemy pod tym tematem. Jeśli ktoś ma jakieś propozycje co ma znajdować się na tym serwerze zapraszamy na oddzielny discord - https://discord.gg/8UxGPKwsfw 3 1 5 11
Tinderówka. Posted February 20, 2022 Posted February 20, 2022 Imię: Sebastian Wiek: 18 Link do Steam: https://steamcommunity.com/id/ToTenBioly/ Doświadczenie z modem Jailbreak: 2017-2018 prowadziłem własny serwer jb, 2020 coś tam pogrywałem na pewnym serwerku. Dlaczego Ty: Mam pełne uzębienie razem z jedynkami w przeciwieństwie do innych opiekunów. Ile czasu możesz poświęcić dziennie?: 1-3h Kontakt: Steam 1 12 1 4
sowa Posted February 20, 2022 Posted February 20, 2022 Imię: Dawid Wiek: 16 lat Link do Steam: KLIK Doświadczenie z modem Jailbreak: Moją przygodę z Jailbreak'iem zacząłem w 2019 roku, w 2020 roku zostałem adminem jailbreak'a i przez około rok byłem nim na dwóch różnych serwerach. Na tym modzie mam rozegrane około 700 godzin. Dlaczego Ty: Na wstępie dodam że jestem dość nowym użytkownikiem forum i z każdym nowym dniem będziecie poznawać mnie lepiej. Mam bardzo duże doświadczenie jako gracz i admin Jailbreak'a, wiem że ten serwer polega głównie na zabawie, dlatego nie ma co się spinać i należy podejść do serwera z dystansem. Jestem pomocny, cierpliwy i opanowany, ciężko jest wyprowadzić mnie z równowagi, wydaje mi się że są to dobre cechy opiekuna. I co najważniejsze jestem bardzo zaangażowany w serwer na którym gram. Ile czasu możesz poświęcić dziennie?: W dni pracy/szkoły minimum 3-4 godzinki, a w dni wolne minimum 6-8 godzin Kontakt: Steam, Messenger, Telefon, Discord 7
Recommended Posts