Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nick: Kruszek®

SteamID:https://steamcommunity.com/profiles/76561199128514094/

Staż na serwerze: nie jestem pewien ale będzie to raczej około 60h
Twój GameTracker: https://www.gametracker.com/player/Kruszek®/145.239.16.170:27035/
Doświadczenie w byciu adminem?: Niestety nie miałem żadnej styczności z bycia adminem 

Znajomość SourceMod [1-5]:3
Sprawny mikrofon:tak 
Mutacja głosu: 50/50
Ile czasu dziennie/tygodniowo poświęcisz serwerowi?: Będzie to około 5/6 godzin dziennie w przypadku kiedy zacznie się szkoła ten czas się zmniejszy ale staram się być jak najczęściej
Dlaczego właśnie ty?:ponieważ jestem miły,  pomocny i kiedy ktoś potrzebuje pomocy jestem w stanie pomóc przykładem jest jedna osoba niestety nie pamiętam nicku i ta osoba więcej już na serwerze się nie pojawiła z czego było mi przykro bo mogła by ta osoba potwierdzić to co powiedziałem. Ten chłopak na serwerze potrzebował 2 złote na skina podajżę kupiłem skina za 20 groszy za 2 zł by mu pomóc, oczywiście to był przykład.

Jestem w 80% przekonany że raczej żaden z graczy nie powie na mnie nic złego chodzi mi o wyzywanie lub umyślne przeszkadzanie.

Staram się przestrzegać regulamin nie krzycząc ani nadużywać mikrofonu ale jeśli któryś z oponentów jest Cheaterem potrafię powiedzieć kilka słów prawdy albo normalnie porozmawiać bo offnąl cheaty.

Jestem osobą szczerą i pomimo moich niektórych usterek i minusów jestem osobą lubianą, bynajmniej tak mi się wydaje;)

I to chyba było na tyle o mnie, dziękuje wszystkim.

Pozdrawiam cieplutko<3

• Haha 1
Posted

Jestem na nie

- nie masz mutacji, a juz nie napewno 15lat, bo nie raz Cie słyszałm na voice chacie

- Sourcemod wydaje sie pod przyjecie demka , bo niby admina nie miales, ale znasz SM na 3

- "podajże"? co to wogóle za słowo jest , wiem że się czepiam. ale to banalny błąd, którego 15latek raczej nie popełni chyba, że masz dysleksje.

Gdyby nie wiek, byłbym na tak. Powodzenia następnym razem.

• Haha 2
Posted

Jestem raczej na nie

Minusy:

-to co powiedział Liv Morgan 

Plusy:

+ W miarę pomocny 

+opanowany jak na swój wiek

Posted

jestem na nie 

-nie ma mutacji 

- nie był nigdy adminem 

+faktycznie jest miły i nie nadużywa mikrofonu

+jest często na serwerze 

jestem na razie na nie

Posted

Nie jestem pewna, ale na serwerze był pewien kruszek który prowokował i kazał innym prowokować, jeśli to ty to, to jest jeden powód dlaczego jestem na nie

-kolejnym minusem jest wiek i twoja mutacja

- jak gram na serwerze to ciebie nie widuje.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.