V.I.P mpN` Posted February 10, 2022 V.I.P Posted February 10, 2022 Co wykonać?: Avatar Napisy: mpN` Informacje dodatkowe: 3x napisy pod sobą (Tutaj link jak te napisy mają wyglądać https://i.imgur.com/n8ePNbc.png, oczywiście czcionka i efekt napisu dowolny) Tematyka: Military Wymiary: 500x500 Link pomocniczy: --- ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ @ Eon ładne prace, natomiast coś mi się odwidziało i chce zmienić tematykę ;x na military. @ Eon druga czcionka lepsza natomiast tło bym zmienił na inne. @ love. @ Kiniaczek @ czak dziękuję za pracę, bardzo ładne, teraz mam dylemat jaką wybrać :D // Zlecenie można zamknąć, wykonane wyśmienicie! 2 1
Donor Popular Post Eon Posted February 12, 2022 Donor Popular Post Posted February 12, 2022 Edit: Zrobiłem na szybko 4 prace. Jeżeli Ci się żadne z nim nie będzie pasować to zrobię coś porządnego ale potrzebuję troszkę czasu . @ mpN` trzymaj @ mpN` podeślij mi na pw jakieś konkretne tło jakie byś chciał. 1. 2. 3. 4. 6 6
Popular Post Kiniaczek Posted February 14, 2022 Popular Post Posted February 14, 2022 Ogólnie to rzadko bawię się w grafikę, ale łap coś ode mnie też 😉 3 7
Legend Popular Post czak Posted February 14, 2022 V.I.P Donor Legend Popular Post Posted February 14, 2022 Laski grafiki robio, to się dołączam. 500x500 to już nie avatar. :v 1 10
Recommended Posts