Investor kadeS2K Posted February 8, 2022 Investor Posted February 8, 2022 Twój nick: kadeS Nick admina karającego: Night0oo Data/Mapa: 20:56 | 08/02/2022 mapa am_nuke SteamID: STEAM_1:1:525613892 Serwer (mod): Opis sytuacji: Siema dostałem knebla za napisanie helix utkaj p**de poczym sam napisał tak samo , po chwili dostalem knebal na 60 minut admin nic nie powiedział i nie napisał a w regulaminie jest jasno zapisane ze najpierw jest upomnienie słowne potem kick , bana tylko ja dostalem a helix nie 1
Deserved Night0oo Posted February 8, 2022 Investor V.I.P Deserved Posted February 8, 2022 Gag został nałożony z powodu braka kultury na czcie w tym samy momencie na serwerz był tak zwany ,,młyn'' i nie było czasu aby każdego po kolei grzecznie prosić o zachowanie kultury osobistej vc jak i wc. Co do Helix nie było ta żadnego wulgaryzmu bo widziałem tą sytuacje. 1
V.I.P MenT0S- Posted February 8, 2022 V.I.P Posted February 8, 2022 Gag już minął, ale mimo tego Twoja kartoteka jest u nas bogata. Więc pilnuj się z kulturą. 1
Recommended Posts