Jump to content

Recommended Posts

Posted

Twój nick z gry: r1czi

Nick oskarżonego:  LeO 51K

SteamID oskarżonego:  jest adminem to macie

Data i godzina zdarzenia: 08.02.2022 15:55

Opis całej sytuacji:  Wszedłem na serwer pograć.  Posiadam dwa konta do jednego nie mam dostępu (straciłem telefon, posiadam już kartę sim jednak mam problem z logowaniem się na nie) jedno czyli mój main 10lvl fc i to na którym obecnie gram 8lvl. Gramy pistoletówke przelatuje przez mape dając parę głów (nikt nawet we mnie nie strzelał), w tym adminowi który po dosłownie 15 sekundach od śmierci banuje mnie za czitowanie.

Admin powinien chyba sprawdzić gracza? Zbanował bo wszyscy zaczęli mówić odwalony jest, uległ tłumowi jak ten baranek co podąża za resztą. 

Dowody: Nagranie  http://824697.node28.pukawka.pl/  od 2022-02-08 15:30 (jeszcze go nie ma uaktualnie jak skończy sie mapa).

Posted

W twoim wypadku overwatch na spectatorze nie był potrzebny, wystarczyło mi oglądanie ciebie na dead camie, obejrzenie demka potwierdziło mój osąd. ;)

Posted

Nikt Ci raczej nie uwierzy na słowa typu "straciłem telefon, mam kartę sim jednak mam problem z logowaniem się na nie". "Na nie", to znaczy na co? Napewno nie na steam. Byłeś sprawdzany , dodam nawet , że w grałeś całe 4 minuty na serwerze i nawet gracze mający oryginalnie ge/fc lvl9/10 nie mogli zareagować. Przychodzisz na serwer wyciszony od valve/steam, z kontem nonprime i się dziwisz, że dostajesz bana? Na sprawdzenie Cię miał czas pośmiertnie, po zabiciu admina zrobiłeś jeszcze imo 5-6 fragów w ciągu paru sekund. Tutaj powtórzę to samo co pod odwołaniem , sam chciałem Ci bana dać bo pośmiertnie sprawdzałem jaki masz timing, jak pickujesz, prefire jak robisz itd itp. Twoja wymówka z telefonem nic tu nie ma do rzeczy, w dodatku piszesz dość chaotycznie. I żaden mądry człowiek nie uwierzy Ci w ten faceit lvl 10 , tak myślę. Życzę przyjemnego wieczoru.

Posted
20 godzin temu, Liv Morgan napisał:

Nikt Ci raczej nie uwierzy na słowa typu "straciłem telefon, mam kartę sim jednak mam problem z logowaniem się na nie". "Na nie", to znaczy na co? Napewno nie na steam. Byłeś sprawdzany , dodam nawet , że w grałeś całe 4 minuty na serwerze i nawet gracze mający oryginalnie ge/fc lvl9/10 nie mogli zareagować. Przychodzisz na serwer wyciszony od valve/steam, z kontem nonprime i się dziwisz, że dostajesz bana? Na sprawdzenie Cię miał czas pośmiertnie, po zabiciu admina zrobiłeś jeszcze imo 5-6 fragów w ciągu paru sekund. Tutaj powtórzę to samo co pod odwołaniem , sam chciałem Ci bana dać bo pośmiertnie sprawdzałem jaki masz timing, jak pickujesz, prefire jak robisz itd itp. Twoja wymówka z telefonem nic tu nie ma do rzeczy, w dodatku piszesz dość chaotycznie. I żaden mądry człowiek nie uwierzy Ci w ten faceit lvl 10 , tak myślę. Życzę przyjemnego wieczoru.

Z silvera kiedyś wyszedłeś? To co wypisujesz jest porażką i utwierdza mnie w przekonaniu, że oboje jesteście siebie warci. Sprawdzanie pośmiertnie gracza? he he śmiechu warte. 

Wyrażenie "Na nie" oznaczało konto steam, nie mogę się zalogować i taki jest problem. Wie o tym jeden z Waszych opiekunów z którym grałem nie raz mmy i faceity. 

Będąc 4 minuty na serwerze (runda trwa około 1,5min chyba że ktoś kutasi to 2) pośmiertnie mnie sprawdziłeś czyli ~3 razy bo tyle rund zdążyłem zagrać. Wywnioskowałeś, że mam wh/aima (aima to mam wbudowanego w rękę, po zabiegu na oczy posiadam wh), gdzie kilkukrotnie nie potrafiłem zabić w plecy czy z boku. 

Dodam, że ty masz 3 lvl faceit 0.87 KDR z resztą jak twój kolega Leo który nie lepsze kdr 0.81 . Jeszcze piszesz coś o aimie. Parsknąłem śmiechem.

Od tego jesteście na tym serwerze, żeby uznać czy gracz jest "odpalony" czy dobrze gra. Jak macie to robić skoro jesteście chu..wi w tą gierkę? Pograjcie coś innego niż społeczności, czegoś się nauczycie. 

@ LEGENDAR  ciekawe gdzie ty tu widzisz prowokacje? Dobre rady daje kolegom, bo z tego nic nie będzie jak tak dalej pójdzie. 

• Investor
Posted

Admini widzą pov przeciwników również wtedy, kiedy nie przebywają na spect. Człowiek nie jest robotem, czasami popełnia błędy.

Temat został już wyjaśniony, dostałeś unbana.

• Like 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.