Jump to content

Recommended Posts

Posted

Twój nick:ⓀⓡⓨⓢⓀⒾⓁⓁ

Nick admina banującego:Fryc

Data/Mapa:20:27 | 07/02/2022 

SteamID: STEAM_1:0:442662256

Serwer (mod):     Katujemy arena 1 vs 1                         

Opis sytuacji: Witam chciałbym zobaczyć nagranie w którym mam wh . Gram na tym serwerze nie od dziś i mam jeszcze jedno konto na którym gram na waszych serwerach  https://steamcommunity.com/id/kryskilll link do drugiego konta . Proszę o dokładne sprawdzenie demka i żeby Admin poniósł  jakieś konsekwencję , bo nie powinno się banowac  przed dokładnym sprawdzeniem .     

Posted

Witam prosisz o nagranie które wskazuje że masz wh niestety nie posiadam nagrania a twoje konto zostało dobrze sprawdzone jeśli masz dowody wskazujące że nie miałeś wh to odbanuję cię i sam odejdę od administracji.

• Haha 8
Posted

Admin nie ma nagrania z dowodem i mi karze udowodnić coś czego nie miałem i nie zrobiłem to są jakieś jaja  

Posted

i mam pytanie jak  @fryc1234  sprawdził dobrze moje konto jak nie ma demek ? Mam 1500godz i komentarze wh aimbot do gram 3 lata i jestem dobry nie to co admin  @ fryc1234

admin na katujemy pl.png

• Wow 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.