Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zedytowałem i wrzuciłem raz jeszcze teraz nie ma mowy o pomyłce , przepraszam za poprzedni błąd.

P.S.trzeba zaczekać na grę Re lub przewinąć.

Pozdrawiam majki2222

Opublikowano

IP/SteamID podejrzanego: to chyba macie 

Równie dobrze jakiś szary gracz na ns mógłby wbić na serwer podszywając się pod admina by ten został niesłusznie oskarżony..

Zasada mówi jasno "* Jeżeli nie posiadasz IP/ID podejrzanego oszczędź sobie pisanie tematu."

Opublikowano

w grze byli również inni Admini , gdyby gracz "Re" był oszustem dostałby bana za podszywanie się nieprawdaż? Nie myślę , że ludzie są nieomylni lecz myślę , że 2 Adminów nie pomyliłoby się co do osoby.

Co do adminów było ich kilku BumbleBee' , HAN , LBN<3  - sprawdzone przez  wstawione bany.

Jeżeli to nie jest wystarczający dowód to proszę o usunięcie tematu , oraz zaprzestanie banowania kogokolwiek z czitami gdyż jeżeli admin może to czemu gracz nie może ? 

P.S Jeżeli się mylę pod względem bana dla Admina "Re" to chciałbym go przeprosić za podejrzenia .

Jednak proszę o sprawdzenie.

Pozdrawiam majki2222

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.