Jump to content
kropeczki

Ban

Recommended Posts

Twój nick: .........

Nick admina banującego: Golden boy

Data/Mapa: 05.02.2022

SteamID: https://steamcommunity.com/profiles/76561199238602799/

Serwer (mod):    ONLY MIRAGE #3                        

Opis sytuacji: Po jakiś 2/3 dniach  grania dostałem bana za wollhacka którego nie posieadam nie wiem czemu admin dał mi bana prawdopodobnie za to że mam świeże konto i dobrze gram ale za dobre granie chyba nie ma bana  moge pokazać wszelkie dowody że nie grałem na czitach bo na prawdę przyjemnie mi się grało na tym serwerze pozdrawiam 

• Like 1

https://672.gotv.pro/srv68410/auto0-20220205-171859-2061995049-de_mirage-GameTrackerClaimServer.dem.zip

6:27 - Imo wiesz, ze chłop stoi na standardzie i specjalnie nie chcesz na niego picknąć tylko baitujesz żeby strzelił i dopiero wtedy+B, Wspomne tylko ze z początku grałeś drewno nikogo nigdzie sie nie spodziewałeś,
6:37 - Skaczesz sobie, gdy sie odwrócisz i widzisz ze przez sciane gość podchodzi, nagle trzymasz shifta+B,
12:21 - Jeszcze dobrze nie wychyliłeś, a już celownik leci powoli w lewo, 0.5x +B,
13:02 - Nawet w niego nie celowałeś i head?+B,
16;59 - Imo też specjalnie przeskoczyłeś, bo wiedziałeś, ze jest wcelowany, lecz tam był smoke, potem też szybka reakcja+B,
24:00 - Twój skrócił rampe, a Ty nadal ją patrzysz... Oznaka krycia?+b,
24:49 - Dziwny head+B,
25:35- Znów to samo Twój skrócił rampe nie widział nikogo, a Ty nadal ją patrzysz tym razem patrzysz do zabicia typa, dziwne+B,

• Like 1

6:27 nic nie widzę dziwnego (Czysto)
6:37 dziwna reakcja, ale mógł się spodziewać (dziwne)
12:21 dziwnie celownikiem jechałeś do lewej strony (dziwne)
13:02 dziwna głowa (dziwne)
16:59 Czysto
24:00 czysto
24:49 Czysto 
25:35 był smoke, mógł się spodziewać, że będzie w smoke. Czysto

Za mało akcji do bana, nie ma co się domyślać, czy wie czy nie wie. Konkretne akcje powinny być. 

• Like 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.