DZK Posted February 3, 2022 Share Posted February 3, 2022 Nick z serwera: DZK Wiek: 23 Staż na serwerze (W tym miejscu podaj link do gametracker'a): https://www.gametracker.com/player/DZK/54.38.134.235:27015/ Doświadczenie w adminowaniu: Byłem adminem w tej sieci za czasów 5mapsa Znajomość sourcemoda [0/10]: 9 Ile czasu możesz poświęcić na serwerze (dziennie/tygodniowo)?: 1h dziennie Dlaczego Ty?: Pogrywam na serwerze od czasu do czasu i spotykam na swojej drodze sporą ilość cheaterów których chciałbym wyeliminować z serwera, a przy tym sobie grać na serwerze wolnym od nich :) Po za tym w momencie pisania tego tematu jest na serwerze 2 cheaterów których mógłbym zbanować. Posiadasz mikrofon?: TAK Kontakt: https://steamcommunity.com/id/725303/ SID: STEAM_0:1:31862067 Posiadasz konto Prime?: TAK 1 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MenT0S- Posted February 3, 2022 Share Posted February 3, 2022 Jestem na małe tak: +nie prowokuje, przynajmniej przy mojej osobie. +wiek +podanie -Forum leży, popraw to.. +/- GT, bo trochę dziurawe miejscami. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lim3k Posted February 3, 2022 Share Posted February 3, 2022 + był już adminem + mała aktywność adminów na serwie + wiek + Lubi baitować Milana Jestem na TAK :) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
33Skiller33 Posted February 3, 2022 Share Posted February 3, 2022 Na Tak +sm potrzeby będzie jakiś kolega z dużym sm może poduczy trochę tych nowszych kolegów +wiek +/- gt -forum +doświadczenie 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOFTER Posted February 3, 2022 Share Posted February 3, 2022 Jestem na TAK +sm -forum +wiek +doswiadczenie 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejmano Posted February 3, 2022 V.I.P Donor Share Posted February 3, 2022 Tak + ogarnięty chłop, ma pojęcie o grze + gracz z kulturą + często zgłasza cziterów, zdarza się, że mówi to na mikrofonie, można przymknąć oko na to 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
star: harry Posted February 3, 2022 Share Posted February 3, 2022 Tak, jak najbardziej, +kultura, +sm +wiek -forum, +- gt, Naprawde dobrze się z nim gra ^^ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Prezes Posted February 3, 2022 Share Posted February 3, 2022 +Wiek + SM + Doświadczenie +/- GT - Forum Jestem na TAK Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRo100whEad Posted February 3, 2022 Share Posted February 3, 2022 Na Tak. +sm (rozumiem, że potrafisz pisać pluginy) +wiek +doświadczenie Link to comment Share on other sites More sharing options...
kajoj Posted February 3, 2022 Share Posted February 3, 2022 Podanie przyjęte! Dodaj mnie na steamie -> KLIK Link to comment Share on other sites More sharing options...
kajoj Posted February 3, 2022 Share Posted February 3, 2022 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts