Big Dick Rusina Posted January 31, 2022 Share Posted January 31, 2022 @ Kacpperek [P] Do jakiego kraju chciałbyś pojechać odpocząć? - Myślę, że do Włoch [P] Masz ulubiony kolor? - Mam, jest to kolor czarny [P] Jak trafiłeś na katujemy? - Dostałem bana na innej sieci, po czym postanowiłem poszukać kolejnej i w ten sposób trafiłem na katujemy. Po jakimś czasie, gdy otrzymałem admina na 5vs5 dostałem UB na tamtej sieci, na którą już nie wróciłem [P] Kogo chciałbyś spotkać z forum? - @ Książę Sosnowca [P] Masz ulubione danie? - spaghetti [P] Posiadasz prawo jazdy? - nie posiadam [P] Co chciałbyś w życiu robić? - Nie zastanawiałem się jeszcze nad tym [P] Masz jakiegoś wroga na forum? - wydaję mi się, że nie @ Młody (M) 1. rozmiar buta? - 43 2. Pizza czy kebab? - kebab 3. W jakim regionie Polski mieszkasz? - Mieszkam w zachodniopomorskim 4. Nosisz okulary? - Nie 5. Kogo lubisz najbardziej z forum? - Nie mam takiej osoby @ Narks. 1. Jak się czujesz? - Ostatnio dość słabo 2. Jakiej przyprawy nie lubisz? - soli 3. Trampki czy japonki? - japonki 4. Jaka jest Twoja wymarzona praca? - Nie mam jeszcze wymarzonej 5. Lubisz dużo jeść? - Nie lubię 6. Kiedy ostatnio uprawiałeś jakikolwiek sport? - parę tygodni temu 7. Czy kiedykolwiek uratowałeś zwierzę? - nie uratowałem 8. Masz w domu kwiatki? - mam kwiatki 9. Boisz się chodzić w nocy? - nie boję się 10. Co sprawia u ciebie uczucie zręczności? - 11. Czy spałeś kiedyś na podłodze? - Zdarzyło się 12. Luksusowe krzesło czy wygodny fotel? - wygodny fotel 13. Jakiego słowa używasz najczęściej? - wydaję mi się, że "generalnie" dość często ostatnio używam 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts