forven61 Posted January 29, 2022 Posted January 29, 2022 Nick na serwerze: forVeN Wiek: 17 Staż na serwerze(Tutaj podaj link do swojego GT): https://www.gametracker.com/player/forVeN/54.38.134.235:27015/ Doświadczenie w adminowaniu: Moim zdaniem stoi na umiarkowanym poziomie, umiem odróżnić cheatera od gracza, który po prostu dobrze gra. Na kilku serwerach posiadałem admina lecz te upadały. Znajomość sourcemoda [0/10]: 6 Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 3-5h. Dlaczego Ty?: Staram się być aktywnym graczem tego serwera a posiadanie rangi administratora jeszcze bardziej by tą aktywność zwiększyła. Aktywność, co jest oczywistym faktem zwiększyła by czujność i możliwość zapanowania nad ładem i porządkiem na serwerze. Jestem na tyle doświadczonym graczem CS'a aby móc odróżniać gracza, który cheatuje od gracza który się kryje na tych cheatach oraz również od tego, który posiada dobrego skilla i umie w tą gre grać. Dzięki chłodnej głowie oraz umieniu radzenia sobie w stresujących sytuacjach żaden gracz nie będzie w stanie mnie wyprowadzić z równowagi. Posiadasz mikrofon?: Tak, posiadam. Kontakt: https://steamcommunity.com/profiles/76561199003234809/ https://www.twitch.tv/forven9 (jestem tam tak samo aktywny jak na steamie, ale szybsza droga komunikacji.) SID: STEAM_0:1:521484540 Posiadasz konto prime?: Posiadam. Na serwerze pisze, że rekrutacja jest otwarta a na forum, że zamknięta, więc nie wiem jak jest. Dlatego piszę podanie.
.Prezes Posted January 29, 2022 Posted January 29, 2022 +Wiek -- GT +/- Doświadczenie - Forum - Minimum 15 godzin przegranych na serwerze. Dlaczego napisałeś 3-5h skoro na serwerze jesteś praktycznie nieaktywny Jestem na NIE 1
forven61 Posted January 29, 2022 Author Posted January 29, 2022 Dlatego napisałem 3-5 bo napisałem, że ranga administratora tą aktywność zwiększy. Co do aktywności to odpowiedź jest bardzo prosta - szkoła. Teraz mamy okres nauki zdalnej + ferie.
PRo100whEad Posted January 29, 2022 Posted January 29, 2022 -konto pod podanie -spam w podaniu -gt Popraw gt i masz u mnie poparcie ;)
SOFTER Posted January 29, 2022 Posted January 29, 2022 Jestem na NIE -gt -spam -konto pod podanie +/- doswiadczenie +wiek 1
Legend dejmano Posted January 29, 2022 V.I.P Donor Legend Posted January 29, 2022 Nie. - beznadziejne GT co za tym idzie, ciężko ocenić jest Twoje zachowanie na serwerze, za mało grasz; - zerowa aktywność na forum, poudzielaj się trochę, nie chcę widzieć zlewek w np. odwołaniach + jedyny plus to podanie, które jest ładnie rozpisane, gdyby GT byłoby lepsze, stanąłbym za daniem szansy.
V.I.P MenT0S- Posted January 29, 2022 V.I.P Posted January 29, 2022 Na Nie: +Wiek -konto pod podanie -gt leży -brak znajomości regulaminu forum, zapewne serwera też
Katowicz Vanilla. Posted January 30, 2022 Sponsor V.I.P Deserved Woman Katowicz Posted January 30, 2022 Pograj trochę dłużej, aby gracze i admini Cię lepiej poznali. Na ten moment odrzucam. 2
Katowicz Vanilla. Posted January 30, 2022 Sponsor V.I.P Deserved Woman Katowicz Posted January 30, 2022
Recommended Posts