Jump to content
Prestonszef

odwolanie od bana v2 preston

Recommended Posts

Twój nick: Prestonikkk :>

Nick admina banującego: bad./joker

Data/Mapa: dd2

SteamID: STEAM_0:1:542541960

Serwer (mod):  DD2 #2                          

Opis sytuacji:  xD

Wycinek z konsoli:  [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! 
[AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. 
[AMXBans] Zbanowany Nick : prestonikkk : > 
[AMXBans] Powod : ' Dzia?anie na szkod? serwera/sieci. ' 
[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ Katujemy.eu 
[AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 542541960 ' 
[AMXBans] Twoje IP : ' JD ' 

[AMXBans] Zbanowany przez Admina: bad.
[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ Katujemy.eu
[AMXBans] Powod: 'Prowokacja !!'
[AMXBans] Dlugosc bana: '1 tydzien'
[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:542541960'
[AMXBans] Twoje IP: ':) '

wrzuciles logi w ktorych widac ze to cziter zaczal wiadomoscia 

`cziter.? -19:27:51- 'say' "Niezly placz"

pozniej to juz bylo tylko odpisywanie xD

`cziter.? -19:27:51- 'say' "Niezly placz"
prestonikkk :> -19:27:55- 'say' "oj tak"
Paulinkaa' -19:27:59- 'say' "+1"
`cziter.? -19:27:59- 'say' "No widze"
prestonikkk :> -19:28:09- 'say' "plakane jest poteznie"

`cziter.? -19:28:15- 'say' "Wszyscy za pawelkiem XD on rezygnacje, wy tez XD haha"
prestonikkk :> -19:28:16- 'say' "z was"
`cziter.? -19:28:30- 'say' "yto wyjdz, jesli Ci sie cos nie podoba, bo ja niew idze problemu"

prestonikkk :> -19:29:15- 'say' `cziter.? :  Wszyscy za pawelkiem XD on rezygnacje, wy tez XD ha

Mi dales perma po ponad roku naszej wspolpracy a tu OPIEKUNOWI SERVERA dajesz jakies smieszne +1 za ta akcje xD chlop powinien stracic op w tym momencie XD

Gdzie to nie sa jego pierwsze prowokacje bo pisanie na chacie do ludzi ah jak latwo albo cos w tym stylu to nie jest prowokacja? 

Swoją droga widziałeś co ten czortem do dziewczyn na czacie pisze?

Jakieś zboczone rzeczy na poziomie podstawówki 

Wiadomosc od jednego z graczy #2 :)Fajnego masz opiekuna btw xD 

I jak niby bad zareagowal na nasza klotnie? nie bylo zadnego upomnienia.

Cytat

Z tego co wiem oczernianie mojego serwera jak i @ Tery jest trochę irytujące ale w naszym Pięknym Regulaminie serwera jest takie coś jak  3. Zakaz oczerniania i próby niszczenia wizerunku Sieci (upomnienie, ban permanentny).

gdzie siec obrazilem? zmien na sieci/serverow a nie dajesz jakies podpunkty z regulaminu ktore nie maja nawiazania do tego co napisalem w odwolaniu xD a piszac smieszna #2 mialem na mysli niektore osoby ktore odp*erdalaja co chwile jakis szajs i dalej tam sa xD i po drugie jakie zadamy? gramy normalnie oni sie co chwile o cos przypier*alaja do nas zamiast zajac sie serverem etc. 

Cytat

Druga sprawa prowokacja "bad'a" w twoją stronę 

bad. -19:55:38- 'say' "preston"
bad. -19:55:43- 'say' "napisac do Jokera?"
prestonikkk :> -19:55:52- 'say' "no mam bo nawet nie wiesz czego zrezygnowalem a sie wypowiadasz XDDD"
`cziter.? -19:55:57- 'say' "DOpsz"
prestonikkk :> -19:56:04- 'say' "apisz joker do okrea"
bad. -19:59:10- 'say' "prestonik co tak cicho jestes?"
prestonikkk :> -20:00:51- 'say' `cziter.? : Wszyscy za pawelkiem XD on rezygnacje, wy tez XD hahaw

tu chyba nie wrzuciles calej naszej rozmowy na say"u xD albo specjalnie to zrobiles albo nw bo brakuje wiadomosci od bad.a w stylu preston pusc/daj binda po czym chlop mi wy*ebal bana na tydzien smieszne to jest

Cytat

Regulamin serwera mówi tak @ Prestonszef 

12. Zakaz wyśmiewania innych osób. (upomnienie, ban do 24h).

gdzie sie z goscia wysmiewalem? puszczaniem binda? to juz takie troche szukanei ch*ja do dupy i jak juz to byla bardziej prowokacja bindami a nie wysmiewanie sie xD wysmiewalismy go na tsie po tym smiesznym banie dla @ o9u  i po drugie gdzie UPOMNIENIE?????

Wiec twoj KOZACKI OPIEKUN zaczal prowokowac xD 

chcialbym zeby jeszcze @ o9u  sie wypowiedzial pod tym odwolaniem i ewentualnie @ Paulinkaa  ktorzy byli przy calej sytuacji ode mnie tyle ciao :) Z pozdrowieniami z wakacji :) 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DORZUCAM NA PROŚBĘ AUTORA TEMATU.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1B60EBF1590F2FD91D5819685FE583413523AA3C

3644F437E1E80ABD7E97A5531049AF47586D6C3F

• Like 1
  • I love it 7

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.