Jump to content
Real Photos 2023 ×

Recommended Posts

Riot wydał oficjalne podsumowanie czasowych trybów, które mieliśmy okazję ujrzeć w 2014 r. Niewątpliwie najbardziej przypadł do gustu graczom Ultra Rapid Fire (URF). Zwolennicy tego rodzaju rozgrywki żądają wprowadzenia go na stałe. Mimo to Riot nie daje za wygraną i oświadcza, że nie ma w planach, aby krótkoterminowe tryby wprowadzić na zawsze.

Jestem tego samego zdania.

A wam jaki tryb przypadł do gustu? Mi osobiście najbardziej spodobał się Hexakill oraz Niszczące Boty Zagłady, za URFem jakoś nie bardzo mnie ciągnęło i nie ciągnie. Napiszcie w postach swoje wrażenia.

Jeżeli nie mieliście okazji zagrać na jakimś trybie, a jesteście ciekawi jego działania, zapraszam was do tego artykułu. Znajdziecie w nim oficjalne informacje na temat czasowo ograniczonych, specyficznych typów rozgrywek.

źródło: http://eune.leagueoflegends.com/pl/news/game-updates/features/polecane-tryby-gry-z-2014-r

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.