bastian Posted March 21, 2015 Share Posted March 21, 2015 Riot wydał oficjalne podsumowanie czasowych trybów, które mieliśmy okazję ujrzeć w 2014 r. Niewątpliwie najbardziej przypadł do gustu graczom Ultra Rapid Fire (URF). Zwolennicy tego rodzaju rozgrywki żądają wprowadzenia go na stałe. Mimo to Riot nie daje za wygraną i oświadcza, że nie ma w planach, aby krótkoterminowe tryby wprowadzić na zawsze. Jestem tego samego zdania. A wam jaki tryb przypadł do gustu? Mi osobiście najbardziej spodobał się Hexakill oraz Niszczące Boty Zagłady, za URFem jakoś nie bardzo mnie ciągnęło i nie ciągnie. Napiszcie w postach swoje wrażenia. Jeżeli nie mieliście okazji zagrać na jakimś trybie, a jesteście ciekawi jego działania, zapraszam was do tego artykułu. Znajdziecie w nim oficjalne informacje na temat czasowo ograniczonych, specyficznych typów rozgrywek. źródło: http://eune.leagueoflegends.com/pl/news/game-updates/features/polecane-tryby-gry-z-2014-r Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Danio Posted March 21, 2015 Share Posted March 21, 2015 Mi to obojętnie obydwa tryby mi się podobają lecz myślę że dla słabszych graczy lepszy jest Ultra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts