Kacperek1337 Posted January 27, 2022 Share Posted January 27, 2022 Twój nick:sophisticatedly cyaneopubescens Nick admina banującego:cziter Data/Mapa: SteamID: Serwer (mod): dd2 2 Opis sytuacji:inny gracz mial mega lagi co mnie bardzo irytowalo i sie po prostu zagalopowalem wyrazam skruche i gleboki zal nad zainstniala sytuacja dodam tylko ze na tym serwerze chyba nie mam zadnego bana za obraze itp Wycinek z konsoli: Server # 33 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Pozostalo ci 2 godzin , 58 minut i 6 sekund bana. [AMXBans] Zbanowany Nick : sophisticatedly cyaneopubescens [AMXBans] Powod : ' Brak kultury ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ Katujemy.eu [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 540075425 ' [AMXBans] Twoje IP : [AMXBans] =============================================== Kicked by Console: Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole. Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Joker.^^ Posted January 27, 2022 Share Posted January 27, 2022 @ cziter? co ty na to ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yebaccc Posted January 27, 2022 Share Posted January 27, 2022 Co ja na to .. Kacperek, doskonale wiesz, że często Cie upominam. Dostałeś już kiedys mute, to pisales mi na steam, ze nie obraziles nikogo nigdy itp. Dzis wchodze na serwer, a slysze jak mowisz cyt. "co za jebany pies". Dziekuje, dobranoc 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Joker.^^ Posted January 27, 2022 Share Posted January 27, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts