LeO_438 Posted January 26, 2022 Share Posted January 26, 2022 Nick: LeO (w tej chwili LeO 46k) Wiek: zaraz 16 SteamID: 76561198982421431 Staż na serwerze: prawie 60h Twój GameTracker: https://www.gametracker.com/player/LeO 46K/145.239.16.170:27035/ https://www.gametracker.com/player/LeO Katujemy.eu/145.239.16.170:27035/ https://www.gametracker.com/player/LeO%2C ale brzmi jak Rafonix/145.239.16.170:27035/ https://www.gametracker.com/player/LeO%2C rekord 46 fragów/145.239.16.170:27035/ jest jeszcze jedno i ma tylko około godziny to nie ma co linka dawać ;p Doświadczenie w byciu adminem?: na serwerach społecznościowych w CS brak Znajomość SourceMod [1-5]: 1 Sprawny mikrofon: tak Mutacja głosu: tak Ile czasu dziennie/tygodniowo poświęcisz serwerowi?: przynajmniej 40h, teraz zdalne do końca lutego prawie to myślę że będzie nawet 60 Dlaczego właśnie ty?: Jestem przyjacielski, miły i społeczny. Lubię rozmawiać z ludźmi, gdy ktoś potrzebuje pomocy, pomogę jak mogę. Jestem opanowany PRAWIE zawsze, bo oczywiście będąc na przeciwko cheatera czasami może żyłka pęknąć. Podczas mojego dotychczasowego pobytu na serwerze poznałem już powiedziałbym większość mocniej aktywnych graczy i jestem praktycznie przekonany, że złych rzeczy o mnie powiedzieć nie można, po za nieczęstym wyzywaniem cheaterów z frustracji na serio, lub czasami żartobliwym, gdyż nie każdy może mieć dystans, i możę brać to do siebie. Doświadczenia z Source modem, jak i byciem adminem nie mam, lecz gdzieś i kiedyś trzeba zacząć, liczę na pomoc ze strony innych adminów i z chęcią będę ich naśladował w odpowiednim postępowaniu jako admin, gdyż chce dla serwera jak najlepiej, i liczę na danie mi szansy. Jeszcze dodam, iż nigdy nie byłem karany na serwerze, nawet temp mutem. Pozdrawiam EDIT: W tej chwili zapoznałem się już z SM i podstawowymi komendami, min. sm_ban, sm_admin, zatem: Znajomość SourceMod [1-5]: między 2 i 3, gdyż samych komend ani razu nie miałem okazji używać w praktyce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liv Morgan Posted January 26, 2022 Share Posted January 26, 2022 Jestem na tymczasowo na nie. -Znajomość SM -Brak doświadczenia -Motywacja do przeznaczania czasu na serwer tylko z powodu zdalnych, ale co potem? Od siebie dodam, że jeśli nie ogarniasz SourceModa, a masz tak dużo czasu to polecam Ci poczytać na necie podstawowe komendy, są poradniki itp. Zapoznaj się z nimi najpierw. Nie mam nic poważnego do zarzucenia, gracz jest ostatnio aktywny, ale brak wiedzy na temat jakiejkolwiek komendy jest lekko nie do przyjęcia. Życzę powodzenia w nauce i mam nadzieję, że wkrótce się zobaczymy. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
FuriouSeven Posted January 26, 2022 Share Posted January 26, 2022 Jestem na nie. -Znajomość SM -Brak doświadczenia +wiek Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeO_438 Posted January 26, 2022 Author Share Posted January 26, 2022 8 minut temu, Liv Morgan napisał: Jestem na tymczasowo na nie. -Znajomość SM -Brak doświadczenia -Motywacja do przeznaczania czasu na serwer tylko z powodu zdalnych, ale co potem? Od siebie dodam, że jeśli nie ogarniasz SourceModa, a masz tak dużo czasu to polecam Ci poczytać na necie podstawowe komendy, są poradniki itp. Zapoznaj się z nimi najpierw. Nie mam nic poważnego do zarzucenia, gracz jest ostatnio aktywny, ale brak wiedzy na temat jakiejkolwiek komendy jest lekko nie do przyjęcia. Życzę powodzenia w nauce i mam nadzieję, że wkrótce się zobaczymy. :) dzięki za opinie, dodam tylko bo nie wiem czy wyraziłem się jasno, chodziło mi o to że zdalne spowodują, że będę zamiast około 40h przez 2 tygodnie robił ich 60, bo więcej czasu, nie że tylko dlatego ;D Hacker13 January 26, 2022 (edited) Nie pisz zbędnych postów! Jeśli chcesz coś od siebie dodać, użyj opcji edytowania. Edited April 24, 2022 by Hacker13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TsitL Posted January 27, 2022 Share Posted January 27, 2022 Jestem na tak (ze względu na brak doświadczenia jestem za okresem próbnym) + świetne gt + często go widać na serwerze i nie kojarzę żeby były z nim jakieś problemy - Doświadczenie, ale myślę, że przy odrobinie chęci i naszej pomocy chłopak podoła wyzwaniu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker13 Posted January 28, 2022 Friend Share Posted January 28, 2022 Naucz się chociaż podstaw sourcemoda. Jeśli chcesz, spróbuj ponownie za co najmniej 7 dni. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts