bastian Posted March 21, 2015 Share Posted March 21, 2015 (edited) Temat tworzę generalnie z myślą o sobie, bo nie zdążyłem się jeszcze tutaj aż tak za bardzo zaklimatyzować. Myślę, że pomoże on w szybszym sortowaniu ludzi do wywiadu, nie da się spamiętać kto już go udzielał, a kto nie, dlatego ten temat pełnić będzie funkcję informacyjną i mam nadzieję, że wadzić nie będzie w tym dziale. - @DamnSlayer - @!@benuss - @Pingwin 7 - - - @Ojciec - - @Dudnes - - - @SoNiC - @Play - [member=Jaro!:D] - @Mr_Danio - @H.A.N - @martini - - @Nafurany Adan - - - @czlowiek renesansu - - - - - Nie uwzględniłem w tej liście osób zbanowanych i z usuniętymi kontami. Jeśli kogoś pominąłem lub pomyliłem to piszcie w postach lub sami poprawcie o ile macie taką możliwość. Liczę, że ten temat nie zostanie usunięty, gdyż może się przydać, a mi to już na pewno :) Czerwona czcionka w tym temacie została użyta ze względu na podkreślenie rangi administratorów, jednocześnie proszę o niekaranie za to. Osoby dodawać bez kodu [member= bo przy kilkunastu nickach zaczyna się psuć. Edited March 21, 2015 by Little. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts