Liv Morgan Posted January 25, 2022 Share Posted January 25, 2022 Nick: Liv Morgan (wcześniej Akeno , ale zmieniłem tak, aby i na forum i na steamie nick był taki sam.) Wiek: 19 SteamID: STEAM_1:1:540264074 Staż na serwerze: A z miesiąc może? Twój GameTracker: Pod nickiem z którym chciałem grać: https://www.gametracker.com/server_info/145.239.16.170:27035/top_players/?query=Akeno oraz tutaj pod obecnym nickiem do którego jestem zmuszony, aby nie naruszać zasad: https://www.gametracker.com/server_info/145.239.16.170:27035/top_players/?query=Liv+Morgan Doświadczenie w byciu adminem?: Byłem adminem raz gdzieś w czerwcu przez ok. 3-4miesiące Znajomość SourceMod [1-5]: 4/5 Sprawny mikrofon: tak Mutacja głosu: tak Ile czasu dziennie/tygodniowo poświęcisz serwerowi?: Dość dużo , praktycznie jak wracam z szkoły to odpalam komputer i csa i siedzę momentami nawet do 3. W czasie ferii to jak wstane aż do znudzenia. Tygodniowo wtedy wyjdzie +/- 40-50h? Dlaczego właśnie ty?: Miałem doświadczenie , co prawda jednorazowe, ale miałem w byciu adminem. Znam podstawowe komendy SourceModa, umiem rozpisywać demka. Jestem osobą, która jest w stanie poświęcić bardzo dużą ilość czasu na serwer, a często nie ma admina gdy jest najbardziej potrzebny. Chciałbym wspomóc obecną administrację w tworzeniu społeczności na serwerze, aby ten był mniej toksyczny oraz abyśmy mieli szybszą reakcje na osoby cheatujące na serwerze. Pozwolę sobie wrzucić screenshot z toptime na serwerze, który będzie pewnego rodzaju dowodem na moją aktywność na serwerze: 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FuriouSeven Posted January 25, 2022 Share Posted January 25, 2022 Jestem na tak +pomocny +wiek +doświadczenie 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TsitL Posted January 25, 2022 Share Posted January 25, 2022 Jestem na tak: -miły chłop -podanie na poziomie -Aktywny i kulturalny 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wikcia Posted January 25, 2022 Share Posted January 25, 2022 Jestem na tak :> -pomocny -podanie ładnie rozpisane -wymagania spełnione. Powodzenia :> 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
33Skiller33 Posted January 25, 2022 Share Posted January 25, 2022 Jestem za daniem szansy +wiek +dlaczego ty +/- masz ładnie rozegrane te ostatnie 4 dni na Akeno ale trochę mało stażu jak widzę. +wymagania Powodzenia 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker13 Posted January 26, 2022 Friend Share Posted January 26, 2022 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts