kvbaSzef Posted January 23, 2022 Share Posted January 23, 2022 Twój nick: -mazvreczek- Nick admina banującego: twitch_owca Data/Mapa: de_mirage, 01-23-22 14:06 SteamID: STEAM_1:1:636750451 Serwer (mod): Only Mirage #5 Opis sytuacji: Nie było mnie tydzień w domu został mój brat i pozwoliłem mu grać w csa na serwerach ale on postanowił zainstalować i jakieś gówno i włączył latał na wh i dostał bana. Bardzo mi jest przykro że akurat dostałem bana przez młodszego brata 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MenT0S- Posted January 23, 2022 Share Posted January 23, 2022 Niestety teraz musisz ukarać brata za to, że grał na Twoim koncie na WH. Regulamin jest prosty ZAKAZ grania na wspomagaczach. Następnym razem brat niech zrobi swoje konto i gra na nim na haxach. A Ty masz nauczkę, żeby nie dawać bratu konta. Brak UB 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MenT0S- Posted January 23, 2022 Share Posted January 23, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts