Jump to content
Shrio

Ban za WH

Recommended Posts

Twój nick: [2137] Shiro

Nick admina banującego: ghosT

Data/Mapa: 22/01/2022  - Mirage

SteamID: STEAM_1:0:541616335

Serwer (mod): 5v5 #1 only mirage                               

Opis sytuacji: Generalnie to Gram sobie około godziny 2. Gram sobie Gadam świetnie się bawię nie idzię mi najlepiej ale czasami siada jakiś lucky shot no i zaczeło mi lepiej iść i ktoś się o to spłakał a przez te 2h kilka było takich osób. W życiu nie grałem na cheatach więc ban bez żadnego ustalenia ani nic bez powodu liczę na szynką odpowiedź. :>

DEMO: https://146.gotv.pro/srv67452/auto0-20220122-200856-1849046564-de_mirage-GameTrackerClaimServer___1shot1kill.pl.dem.zip

4:00 - celowanie przec ściany

11:50 - celowanie przez ściany

21:53 - podanie nicku gracza z przeciwnej drużyny przy podawaniu infa ("Tommy fireboxy"), strasznie tez sie wtedy osobnik jąkał, jakby zorientowal sie jaki blad popelnil - jest to glowny powod bana, nie mozliwe aby w tej sytuacji wiedzial jaki konkretnie to gracz

25:38 - kilkukrotne spoglądanie na pozycje przeciwników przez ścianę

4:00 - Widać  najechanie na model enemy za ścianą. Dostało info o CT więc mógł to być przypadek. Podejrzane.

11:50 - Widać zatrzymanie celwonika na modelu za ścianą. Spalone.

21:53 - Namierzył go wcześniej na fireboxach więc mógł zobaczyć nick enemy. Czysto.

25:38 - Nic tu nie ma, rozgląda się. Czysto.

Za mało na bana. UB.

• I love it 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.