Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick z serwera:M3RQ
Staż na serwerze (W tym miejscu podaj link do gametracker'a):https://www.gametracker.com/player/M3RQ/54.38.134.235:27015/
Doświadczenie w adminowaniu: Posiadam spore doświadczenie, żadna z komend (SourceMod'a) nie jest mi obca 
Znajomość sourcemoda [0/10]: 8
Ile czasu możesz poświęcić na serwerze (dziennie/tygodniowo)?: Dziennie koło 3-5h
Dlaczego Ty?:Jestem miły, kulturalny, uczynny, bez problemu rozpoznam każdy typ cheatów żaden gracz który oszukuje podczas mojej kadencji nie uniknie odpowiedniej kary.  

Posiadasz mikrofon?:Tak
Kontakt:https://steamcommunity.com/id/M3RQ1/
SID:STEAM_1:0:455329767

Posiadasz konto Prime?:Tak

Opublikowano

Nie
-gt grasz dopiero tydzień daj sobie więcej czasu i wbij więcej minut + staż na serwie 
-konto na forum zrobione godzine temu 
Wymagania:
- Minimum 3 dni stażu na forum.
- Minimum 15 godzin przegranych na serwerze.
+sm
+wiek
daj sobie więcej czasu i pograj na serwerze 
nawet nie przywitałeś się z forum tylko od razu dział om#2 i podanie składać. 

• Lubię to! 1
  • Premium
Opublikowano

+aktywność jest jakaś, ale jesteś świeży na serwerze, my Cię nie znamy, gracze również 

-Forum, to jest do poprawy, ponieważ niektórzy to podanie składają a na forum ich nie widać. 

+SM

Tak jak napisał kolega wyżej, daj się poznać, zrób aktywność również na forum, pokaz nam, że Ci zależy. Wtedy możemy pomyśleć. 

Niestety na NIE. 

Opublikowano

- gt

- forum

+ sm

Popraw gt pokaż się trochę na forum i zapraszam za tydzień.

Na nie

• Legenda
Opublikowano

Szczerze mówiąc...jeszcze nigdy nie widziałem Cię na serwerze. Grasz dopiero dwa tygodnie, co jest strasznie krótkim stażem. O forum to nawet nie wspomnę, bo rejestracja 3 godziny temu. Ciekaw jestem, dlaczego napisałeś 3-5 godzin, skoro przez większość czasu grasz lekko ponad godzinę? Na tę chwilę jestem na nie.

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.