Jump to content
M3RQ

Podanie na Admina

Recommended Posts

Nick z serwera:M3RQ
Staż na serwerze (W tym miejscu podaj link do gametracker'a):https://www.gametracker.com/player/M3RQ/54.38.134.235:27015/
Doświadczenie w adminowaniu: Posiadam spore doświadczenie, żadna z komend (SourceMod'a) nie jest mi obca 
Znajomość sourcemoda [0/10]: 8
Ile czasu możesz poświęcić na serwerze (dziennie/tygodniowo)?: Dziennie koło 3-5h
Dlaczego Ty?:Jestem miły, kulturalny, uczynny, bez problemu rozpoznam każdy typ cheatów żaden gracz który oszukuje podczas mojej kadencji nie uniknie odpowiedniej kary.  

Posiadasz mikrofon?:Tak
Kontakt:https://steamcommunity.com/id/M3RQ1/
SID:STEAM_1:0:455329767

Posiadasz konto Prime?:Tak

Nie
-gt grasz dopiero tydzień daj sobie więcej czasu i wbij więcej minut + staż na serwie 
-konto na forum zrobione godzine temu 
Wymagania:
- Minimum 3 dni stażu na forum.
- Minimum 15 godzin przegranych na serwerze.
+sm
+wiek
daj sobie więcej czasu i pograj na serwerze 
nawet nie przywitałeś się z forum tylko od razu dział om#2 i podanie składać. 

• Like 1

+aktywność jest jakaś, ale jesteś świeży na serwerze, my Cię nie znamy, gracze również 

-Forum, to jest do poprawy, ponieważ niektórzy to podanie składają a na forum ich nie widać. 

+SM

Tak jak napisał kolega wyżej, daj się poznać, zrób aktywność również na forum, pokaz nam, że Ci zależy. Wtedy możemy pomyśleć. 

Niestety na NIE. 

Szczerze mówiąc...jeszcze nigdy nie widziałem Cię na serwerze. Grasz dopiero dwa tygodnie, co jest strasznie krótkim stażem. O forum to nawet nie wspomnę, bo rejestracja 3 godziny temu. Ciekaw jestem, dlaczego napisałeś 3-5 godzin, skoro przez większość czasu grasz lekko ponad godzinę? Na tę chwilę jestem na nie.

• Like 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.