M3RQ Posted January 22, 2022 Share Posted January 22, 2022 Nick z serwera:M3RQ Wiek:21 Staż na serwerze (W tym miejscu podaj link do gametracker'a):https://www.gametracker.com/player/M3RQ/54.38.134.235:27015/ Doświadczenie w adminowaniu: Posiadam spore doświadczenie, żadna z komend (SourceMod'a) nie jest mi obca Znajomość sourcemoda [0/10]: 8 Ile czasu możesz poświęcić na serwerze (dziennie/tygodniowo)?: Dziennie koło 3-5h Dlaczego Ty?:Jestem miły, kulturalny, uczynny, bez problemu rozpoznam każdy typ cheatów żaden gracz który oszukuje podczas mojej kadencji nie uniknie odpowiedniej kary. Posiadasz mikrofon?:Tak Kontakt:https://steamcommunity.com/id/M3RQ1/ SID:STEAM_1:0:455329767 Posiadasz konto Prime?:Tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
33Skiller33 Posted January 22, 2022 Share Posted January 22, 2022 Nie -gt grasz dopiero tydzień daj sobie więcej czasu i wbij więcej minut + staż na serwie -konto na forum zrobione godzine temu Wymagania: - Minimum 3 dni stażu na forum. - Minimum 15 godzin przegranych na serwerze. +sm +wiek daj sobie więcej czasu i pograj na serwerze nawet nie przywitałeś się z forum tylko od razu dział om#2 i podanie składać. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MenT0S- Posted January 22, 2022 Share Posted January 22, 2022 +aktywność jest jakaś, ale jesteś świeży na serwerze, my Cię nie znamy, gracze również -Forum, to jest do poprawy, ponieważ niektórzy to podanie składają a na forum ich nie widać. +SM Tak jak napisał kolega wyżej, daj się poznać, zrób aktywność również na forum, pokaz nam, że Ci zależy. Wtedy możemy pomyśleć. Niestety na NIE. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hudinii Posted January 22, 2022 Share Posted January 22, 2022 - gt - forum + sm Popraw gt pokaż się trochę na forum i zapraszam za tydzień. Na nie Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejmano Posted January 22, 2022 V.I.P Donor Share Posted January 22, 2022 Szczerze mówiąc...jeszcze nigdy nie widziałem Cię na serwerze. Grasz dopiero dwa tygodnie, co jest strasznie krótkim stażem. O forum to nawet nie wspomnę, bo rejestracja 3 godziny temu. Ciekaw jestem, dlaczego napisałeś 3-5 godzin, skoro przez większość czasu grasz lekko ponad godzinę? Na tę chwilę jestem na nie. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vanilla. Posted January 22, 2022 Sponsor V.I.P Deserved Woman Share Posted January 22, 2022 Popraw aktywność, daj się poznać graczom i adminom. Póki co odrzucam. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vanilla. Posted January 22, 2022 Sponsor V.I.P Deserved Woman Share Posted January 22, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts