Jump to content
T R A N C Y

Podanie alternative.dll

Recommended Posts

1. Nick: alternative.dll
2. Wiek:17
3. Znajomość AMXModMenu:8/10
4. Działający mikrofon(tak/nie):tak
5. Link do GT:https://www.gametracker.com/player/alternative.dll/51.83.215.40:27015/ 
6. Powiedz coś o sobie: Jestem Nikolas mam 17 lat. Od dziecka interesowałem sie piłką nożną którą trenowałem przez 7 lat. Aktualnie zmieniły mi się priorytety i nie czuję już takiej chęci grania na wyższym poziomie :D.
7. Dlaczego Ty masz być adminem?:  Przyszedłem z prośby samego właściciela. Zapytał się mnie czy nie zechciałbym może wystartować z podaniem i o to  jestem :D 
8. Grasz na Steam/Non Steam?: steam  51.83.215.40:27015 
9. Ile godzin tygodniowo możesz poświęcić na pilnowaniu serwera?: myślę że około 7-10h
10. Długość gry w Counter-Strike?: oj parę lat, za dzieciaka już pogrywałem 
11. Czy byłeś już Adminem?: Tak
12. Jesteś w stanie opłacić składke?(tak/nie): Aktualnie ciężko będzie, ale w przyszłości nie widzę problemu

@ .:Szwagier:.

• Like 1

wiek na +

AMX na+

mikro +

czas gry tu wielki minus wygląda to jak szybkie wciśnięcie się na posadę admina...

4 godziny temu, T R A N C Y napisał:

Przyszedłem z prośby samego właściciela. Zapytał się mnie czy nie zechciałbym może wystartować z podaniem i o to  jestem :D 

Wszystko rozumiem ale trochę więcej z nami pograj... :D

Steam na +

Składla -

Ogólnie mily gracz grałem z nim dzis da sie pogadać.

Jestem na NIE, za mało godzin przegranych daj się poznać i wtedy zlóż podanie. 

• Sad 1

Podanko słabo mnie przekonuje. Masz ledwo przegrane 1,3h i lecisz na starcie po admina. Wszystko wszystkim ale wymagania powinny być spełnione :default_happy:.

Co do reszty nie ma do czego się przyczepić. Tak jak kolega wyżej wspomniał, daj się poznać bliżej nam :pepelove:.

+ wiek,

+ doświadczenie,

- aktywność,

- składka,

- mała ilość godzin GT

Przykro mi ale na tą chwilę jestem na nie. Nadrób wymagania i wtedy dopiero składaj podanko.

Pozdrawiam.

• I love it 2

Wiek+

Doświadczenie w byciu adm+

Znajomość amx do weryfikacji skoro 8 to powinieneś wiedzieć dużo! +-

Opłacenie składki - , dla serwera parę groszy pomaga a w ciągu miesiąca nie ma tragedii żeby coś uzbierać..

GT-! Nie widziałem Cie w ogóle na serwerze, chwile pograles i już stanowisko admina, według Mnie ciężkie szanse, żaden z adminów Cie nie zna aby wyrazić opinie na Twój temat jakim jesteś człowiekiem, jak postępujesz w stosunku do innych graczy...

Moje zdanie jest na NIE, pograj conajmniej tydzien, wyrób dobre GT, daj się nam poznać i wróć!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.