T R A N C Y Posted January 21, 2022 Share Posted January 21, 2022 1. Nick: alternative.dll 2. Wiek:17 3. Znajomość AMXModMenu:8/10 4. Działający mikrofon(tak/nie):tak 5. Link do GT:https://www.gametracker.com/player/alternative.dll/51.83.215.40:27015/ 6. Powiedz coś o sobie: Jestem Nikolas mam 17 lat. Od dziecka interesowałem sie piłką nożną którą trenowałem przez 7 lat. Aktualnie zmieniły mi się priorytety i nie czuję już takiej chęci grania na wyższym poziomie :D. 7. Dlaczego Ty masz być adminem?: Przyszedłem z prośby samego właściciela. Zapytał się mnie czy nie zechciałbym może wystartować z podaniem i o to jestem :D 8. Grasz na Steam/Non Steam?: steam 51.83.215.40:27015 9. Ile godzin tygodniowo możesz poświęcić na pilnowaniu serwera?: myślę że około 7-10h 10. Długość gry w Counter-Strike?: oj parę lat, za dzieciaka już pogrywałem 11. Czy byłeś już Adminem?: Tak 12. Jesteś w stanie opłacić składke?(tak/nie): Aktualnie ciężko będzie, ale w przyszłości nie widzę problemu @ .:Szwagier:. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
B O M B E L Posted January 21, 2022 Share Posted January 21, 2022 wiek na + AMX na+ mikro + czas gry tu wielki minus wygląda to jak szybkie wciśnięcie się na posadę admina... 4 godziny temu, T R A N C Y napisał: Przyszedłem z prośby samego właściciela. Zapytał się mnie czy nie zechciałbym może wystartować z podaniem i o to jestem :D Wszystko rozumiem ale trochę więcej z nami pograj... :D Steam na + Składla - Ogólnie mily gracz grałem z nim dzis da sie pogadać. Jestem na NIE, za mało godzin przegranych daj się poznać i wtedy zlóż podanie. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eon Posted January 21, 2022 Share Posted January 21, 2022 Podanko słabo mnie przekonuje. Masz ledwo przegrane 1,3h i lecisz na starcie po admina. Wszystko wszystkim ale wymagania powinny być spełnione . Co do reszty nie ma do czego się przyczepić. Tak jak kolega wyżej wspomniał, daj się poznać bliżej nam . + wiek, + doświadczenie, - aktywność, - składka, - mała ilość godzin GT Przykro mi ale na tą chwilę jestem na nie. Nadrób wymagania i wtedy dopiero składaj podanko. Pozdrawiam. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
elomelo Posted January 23, 2022 Share Posted January 23, 2022 Wiek+ Doświadczenie w byciu adm+ Znajomość amx do weryfikacji skoro 8 to powinieneś wiedzieć dużo! +- Opłacenie składki - , dla serwera parę groszy pomaga a w ciągu miesiąca nie ma tragedii żeby coś uzbierać.. GT-! Nie widziałem Cie w ogóle na serwerze, chwile pograles i już stanowisko admina, według Mnie ciężkie szanse, żaden z adminów Cie nie zna aby wyrazić opinie na Twój temat jakim jesteś człowiekiem, jak postępujesz w stosunku do innych graczy... Moje zdanie jest na NIE, pograj conajmniej tydzien, wyrób dobre GT, daj się nam poznać i wróć! Link to comment Share on other sites More sharing options...
os(A) Posted January 25, 2022 Share Posted January 25, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts