vess Posted January 21, 2022 Share Posted January 21, 2022 Nick z serwera: ves Wiek: 21 Staż na serwerze (W tym miejscu podaj link do gametracker'a):https://www.gametracker.com/player/ves/54.38.134.235:27015/ Doświadczenie w adminowaniu: Byłem jużtu adminem przez jakiś czas Znajomość sourcemoda [0/10]:6 Ile czasu możesz poświęcić na serwerze (dziennie/tygodniowo)?: 3-4 godziny dzienie Dlaczego Ty?: Gram w porannych godzinach gdzie jest naprawdę słaba aktywność adminów i myślę że przyda się pomoc Posiadasz mikrofon?:Tak Kontakt:https://steamcommunity.com/id/vesu2/ SID:STEAM_0:1:546811020 Posiadasz konto Prime?:Tak 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MenT0S- Posted January 21, 2022 Share Posted January 21, 2022 Opinie robię jako admin, nie jako kolega. Jestem na tak +wiek +na serwerze nie "odwala" gra, nie wyzywa, info daje. Przynajmniej ja nie widzę żeby był toxic + widać, że gra na serwerze +zgłasza graczy mi na Pv lub na serwerze. -czasami masz wybuchy ale to jak każdy Wyleciałeś za nie rozpisanie demka, więc jakieś straszne przewinienie to nie było. Jestem na tak. Można dać szansę bo na nią chłopak zasługuje. I sama Administracja wie, że potrzeba adminów na gwałt. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kajoj Posted January 21, 2022 Share Posted January 21, 2022 Jestem na tak + doświadczenie + aktywność + rozpoznawalna osoba + czesto zgłasza cheaterow - to twoje kolejne podejscie, miejmy nadzieje ze juz ostatnie i będziesz sie wywiązywał ze swoich obowiązków. pozdrawiam, kajoj. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
svensk Posted January 21, 2022 Share Posted January 21, 2022 + stały bywalec + aktywność + wiek jestem na tak 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
33Skiller33 Posted January 21, 2022 Share Posted January 21, 2022 Na Tak +wiek +gt +sm duże - zachowanie musiałem cię parę razy upominać żebyś nie wyzywał - mam nadzieje ze będziesz się starał jak dostaniesz tego admina 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
star: harry Posted January 21, 2022 Share Posted January 21, 2022 Jestem na tak, +gt +doswiadczenie +wiek Wyleciałeś po głupim błędzie a przyda się napewno ktos taki jak ty ;) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vanilla. Posted January 22, 2022 Sponsor V.I.P Deserved Woman Share Posted January 22, 2022 Nie raczysz odpowiedzieć na steam, także widać masz to gdzieś. Odrzucam. Ok wyjaśnione. Przyjmuję z powrotem, mam nadzieje że będziesz wchodził na forum. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vanilla. Posted January 22, 2022 Sponsor V.I.P Deserved Woman Share Posted January 22, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kajoj Posted February 5, 2022 Share Posted February 5, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts