scNdz Posted January 19, 2022 Share Posted January 19, 2022 Nick jakiego używasz: S C A N D A L O U Z Wiek:24 w lipcu Staż gry Counter-Strike:13 lat Staż gry na serwerze: powyzej 4 miechow na pewno Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: TAK/NIE TAK Podstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: TAK/NIE TAK ( do przypomnienia_ Godziny w jakich grasz: zalezy kiedy ale jestem prawie codzienne na serwerze ( zalezy jaka zmiana w robocie XD ) Posiadasz mikrofon?: TAK/NIE Tak Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: [MINIMUM 3 ARGUMENTY] gram w poznych czasami godzinach i nie ma admina ( jedynie z prestonem na pv pisze ) Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: [TWÓJ STEAM:ID]STEAM_0:0:613657208 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prestonszef Posted January 20, 2022 Share Posted January 20, 2022 na tak +aktywny na serverze codziennie +pisze jak cos sie dzieje na serverze +mikro jest posiadane +gt 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pepe123 Posted January 20, 2022 Share Posted January 20, 2022 nie wiem czy grałeś pod innym nickiem wcześniej, kojarzę cię z serwera więc napewno gt jest w porządku jednakże zapamiętałem cię jako osobę która ma problemy z zachowaniem spokoju xd głos neutralny 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaaq Posted January 20, 2022 Share Posted January 20, 2022 na tak +jest czesto na serwerze +mikro +aktywny na u@ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
onajN Posted January 20, 2022 Share Posted January 20, 2022 Zgłoś się do mnie na Steam w celu wprowadzenia oraz poinstruowania co dalej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
onajN Posted January 20, 2022 Share Posted January 20, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts