McBlankenburg Posted January 19, 2022 Share Posted January 19, 2022 Nick: L.Nachos ^Osu co do nicku, normalnie używam na forum "Lawrence Nachos", ale ktoś mi nick ukradł :/ nick którego używałem 10 lat Imię: Maciej Nazwisko: Blankenburg Wiek: 25 Znajomość AMX (1-10): 10 -postawiłem 20+ serwerów różnych modyfikacji -tworzyłem i edytowałem pluginy w pawn (amxx) -stworzyłem paczkę surfa której używacie xD łącznie z rozmieszczeniem trampolin xD i ukrytych rzeczy o których tylko ja wiem xD -byłem adminem na dziesiątkach serwerów w czasie 12 lat grania, opiekunem dziesiątek serwerów i h@ kilkunastu Mikrofon: tak, nawet 2 Dlaczego chciałbyś zostać administratorem: czasami "słyszę" aimerów, lubię się z nimi pobawić wbijając im kose w plecy pokazując im ze ich marne cheaty nic dla mnie nie znaczą no ale kiedy już wyjdą wpienieni z serwera to brakuje mi możliwości zbanowania ich. Czy posiadasz STEAM z grą? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: STEAM_0:0:36365728 Staż : 12 lat grania w cs 1.6 W jaki sposób trafiłeś na serwer?: Oyvatto dał info Komentarz: generalnie nie bawi mnie już tworzenie serwerów itd, pracuje jako Software Developer więc każda minuta przy tworzeniu pluginów w PAWN to dla mnie czas stracony bezpowrotnie, oczywiście gdybyście potrzebowali pomocy technicznej z serwerem to możecie walić jak w dym. Lubie sobie popykać od czasu do czasu na surfie stąd wróciłem do gry gdy usłyszałem ze lustrzany serwer znowu działa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oyvatto Posted January 19, 2022 Share Posted January 19, 2022 (edited) Przyjmuję Edited January 19, 2022 by Oyvatto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oyvatto Posted January 19, 2022 Share Posted January 19, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts