Jump to content
McBlankenburg

McBlankenburg

Recommended Posts

Nick: L.Nachos ^Osu

co do nicku, normalnie używam na forum "Lawrence Nachos", ale ktoś mi nick ukradł :/ nick którego używałem 10 lat
Imię: Maciej

Nazwisko: Blankenburg
Znajomość AMX (1-10):  10

-postawiłem 20+ serwerów różnych modyfikacji

-tworzyłem i edytowałem pluginy w pawn (amxx)

-stworzyłem paczkę surfa której używacie xD łącznie z rozmieszczeniem trampolin xD i ukrytych rzeczy o których tylko ja wiem xD

-byłem adminem na dziesiątkach serwerów w czasie 12 lat grania, opiekunem dziesiątek serwerów i h@ kilkunastu

Mikrofon: tak, nawet 2
Dlaczego chciałbyś zostać administratorem:

czasami "słyszę" aimerów, lubię się z nimi pobawić wbijając im kose w plecy pokazując im ze ich marne cheaty nic dla mnie nie znaczą no ale kiedy już wyjdą wpienieni z serwera to brakuje mi możliwości zbanowania ich.
Czy posiadasz STEAM z grą? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID:  STEAM_0:0:36365728
Staż :  12 lat grania w cs 1.6
W jaki sposób trafiłeś na serwer?:  Oyvatto dał info

Komentarz: generalnie nie bawi mnie już tworzenie serwerów itd, pracuje jako Software Developer więc każda minuta przy tworzeniu pluginów w PAWN to dla mnie czas stracony bezpowrotnie, oczywiście gdybyście potrzebowali pomocy technicznej z serwerem to możecie walić jak w dym. Lubie sobie popykać od czasu do czasu na surfie stąd wróciłem do gry gdy usłyszałem ze lustrzany serwer znowu działa.

• Like 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.