Oscar0426 Posted January 16, 2022 Share Posted January 16, 2022 Twój nick: Oscar The Gay Nick podejrzanego: lapusan STEAM ID podejrzanego: wierze, że sobie znajdziecie, wyłączyłem cs:go jak ten odjebany typ zaczął się palić w chuj Rodzaj cheata: Aimbot / wh Data/Mapa: 21:00 - am_arena oraz ta poprzednia mapa, nie pamiętam Serwer (mod): 1V1 Dowody (link do demka): nie mogę znaleźć w tym całym sb.katujemy.eu, więc wierze, że sami dacie radę. Typ jest odjebany jak skurwysyn, w życiu nie widziałem gościa na arenia, który by napierdalał hedy zanim jeszcze wyjdzie zza deski, borderline od kręcenia się, gościu kurwa flusha pro 100%. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MenT0S- Posted January 16, 2022 Share Posted January 16, 2022 1:16 wcelowany w model 1:37 wcelowany w model 2:09 przeskok celownika 2:30 przeskok celownika Dalej jest to samo. Dziękujemy za zgłoszenie. Następnym razem proszę o kulture. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MenT0S- Posted January 16, 2022 Share Posted January 16, 2022 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts