ScoutStar Posted January 16, 2022 Share Posted January 16, 2022 Nick: ScoutSTar+ Wiek: 19 SteamID: STEAM_0:0:531651599 Staż na serwerze: Około 12h Twój GameTracker: 1 GameTracker.com : Player Page for | D + L | ScoutStar+ / 2 GameTracker.com : Player Page for | D + L | JustMe / 3 GameTracker.com : Player Page for 迪格爾 / I parę innych nazw miałem nie pamiętam nazw już niestety. Ale aktualnie używam ScoutStar+. Doświadczenie w byciu adminem?: Bardzo dobre, byłem adminem wiele razy i sam prowadziłem serwery tego typu. Znajomość SourceMod [1-5]: 5 Sprawny mikrofon: Tak Mutacja głosu: Tak Ile czasu dziennie/tygodniowo poświęcisz serwerowi?: od 5h do 7h, zależy czy nie ma cheaterów. Dlaczego właśnie ty?: Myślę, ze przyda Wam się pomoc. Gram na serwerze dużo i większość osób mnie zna. Rzadko kiedy admin jest na serwerze bo non-stop gra jakiś cziter temu tez większość osób wychodzi z serwera. Chce pomoc w rozwoju serwera i umilić innym grę banując osoby co utrudniają innym grę. Dbam o graczy jak i o samo stanowiska bycia adminem. Jeśli dacie mi tylko szanse udowodnię swoja wartość. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neyst Posted January 16, 2022 Share Posted January 16, 2022 +wiek +gt +sm +znam gościa od 2 lat, robił ze mną 3 serwery i według mnie będzie dobrą osobą na to stanowisko Na TAK 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
twitch_owca Posted January 17, 2022 Share Posted January 17, 2022 +czesto na serwerze +ogarnia gierke +miły, pomocny Jestem na TAK 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wikcia Posted January 17, 2022 Share Posted January 17, 2022 Jestem na nie -nie widuje na serwerze, -nie spełniasz wymogów -nie widzę żebyś komuś pomagał Edit: będąc na serwerze po mojej wypowiedzi miałeś problem o moją opinię, że nie jest pozytywna (tak to odebrałam). 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker13 Posted January 17, 2022 Friend Share Posted January 17, 2022 Na serwerze grasz aktywnie od zaledwie tygodnia, daj się lepiej poznać i spróbuj ponownie za co najmniej 7 dni. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts