Jump to content
ScoutStar

Podanie na admina - ScoutStar+

Recommended Posts

Nick: ScoutSTar+

SteamID: STEAM_0:0:531651599
Staż na serwerze: Około 12h
Twój GameTracker: 1 GameTracker.com : Player Page for | D + L | ScoutStar+ / 2 GameTracker.com : Player Page for | D + L | JustMe / 3 GameTracker.com : Player Page for 迪格爾 / I parę innych nazw miałem nie pamiętam nazw już niestety. Ale aktualnie używam ScoutStar+.
Doświadczenie w byciu adminem?: Bardzo dobre, byłem adminem wiele razy i sam prowadziłem serwery tego typu.

Znajomość SourceMod [1-5]: 5
Sprawny mikrofon: Tak
Mutacja głosu: Tak
Ile czasu dziennie/tygodniowo poświęcisz serwerowi?: od 5h do 7h, zależy czy nie ma cheaterów.
Dlaczego właśnie ty?: Myślę, ze przyda Wam się pomoc. Gram na serwerze dużo i większość osób mnie zna. Rzadko kiedy admin jest na serwerze bo non-stop gra jakiś cziter temu tez większość osób wychodzi z serwera.

Chce pomoc w rozwoju serwera i umilić innym grę banując osoby co utrudniają innym grę. Dbam o graczy jak i o samo stanowiska bycia adminem. Jeśli dacie mi tylko szanse udowodnię swoja wartość.

Jestem na nie

-nie widuje na serwerze, 

-nie spełniasz wymogów 

-nie widzę żebyś komuś pomagał

Edit: będąc na serwerze po mojej wypowiedzi miałeś problem o moją opinię, że nie jest pozytywna (tak to odebrałam). 

• Thanks 1
  • I love it 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.