ghost221337 Posted January 15, 2022 Share Posted January 15, 2022 Nick z serwera: ghosT Wiek: 17 Staż na serwerze (W tym miejscu podaj link do gametracker'a): GameTracker.com : Player Page for ghosT katujemy.eu (dziwnie pokazuje, ale w samym tym miesiacu mam 35h) Doświadczenie w adminowaniu: w csie narazie zadne, w innych gierkach zdarzylo mi sie byc adminem Znajomość sourcemoda [0/10]: 4/10 Ile czasu możesz poświęcić na serwerze (dziennie/tygodniowo)?: okolo 18h tygodniowo Dlaczego Ty?: no ostatnio dosc czesto zdarzaja sie bardzo nie mili gracze zza wschodniej granicy, a takze niemili panowie rysujacy plytki w palacach lufa od awp :<, dodatkowo jestem dosc ogarniety i szybko sie ucze, gracze raczej mnie znaja i lubia Posiadasz mikrofon?: tak Kontakt: stantartowa bramka#1525 SID: STEAM_1:1:68362092 Posiadasz konto Prime?: tak Zapoznałeś się z Regulaminem Serwera?: oczywiscie 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bati Posted January 18, 2022 Share Posted January 18, 2022 Czekałem aż ktoś się wypowie, nic nikt po sobie nie zostawił. Przyjmuję na okres próbny. Odezwij się na steam KLIK 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bati Posted January 18, 2022 Share Posted January 18, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts