elomelo Posted January 14, 2022 Share Posted January 14, 2022 1. Nick: elomelo 2. Wiek: 20 3. Znajomość AMXModMenu: 7/10 4. Działający mikrofon(tak/nie): tak 5. Link do GT:https://www.gametracker.com/player/elomelo/51.83.215.40:27015/ 6. Powiedz coś o sobie: Cześć, mam na imię Marcel i aktualnie jestem w klasie maturalnej technik-logistyk. Ogólnie interesuję się motoryzacją, jeżdżę dorywczo lawetą i busem 9-os z ludźmi pl-d-h-be. W wolnych chwilach gram w countera, wcześniej go, ale obecnie jestem zmuszony grać na laptopie i w go słabo się gra. 7. Dlaczego Ty masz być adminem?: Dużo czasu spędzam na serwerze co można zauważyć, często gram nocami gdzie nie ma adminów na serwerze i zdarzają się perfidni odpaleńcy którzy psują rozgrywkę i inni gracze są zmuszeni wyjść z serwera. Także uważam, że mógłbym pomóc w ekipie. 8. Grasz na Steam/Non Steam?: w 1.6 gram ns, mam steam ale nie mam 1.6 kupionego. 9. Ile godzin tygodniowo możesz poświęcić na pilnowaniu serwera?: codziennie gram po kilka godzin, zazwyczaj 3-4h dziennie więc w tygodniu wychodzi naprawdę sporo czasu, gdy jestem na serwerze. 10. Długość gry w Counter-Strike?: 7-8 lat 11. Czy byłeś już Adminem?: tak, byłem i wiem na czym polega, było to trochę dawno także kwestia przypomnienia. 12. Jesteś w stanie opłacić składke?(tak/nie): oczywiście 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
W3roniczka Posted January 14, 2022 Share Posted January 14, 2022 +- amx musisz się trochę poduczyć tak jak pisałeś ale to kwestia czasu + skladka + wiek + byles adminem wiec wiesz co się z czym je Ogółem jestem na tak ;)) PS. Ładnie napisane podanie 😌 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
B O M B E L Posted January 14, 2022 Share Posted January 14, 2022 Wiek na + Amx + GT + Składka na + Doświadczenie w byciu adminem + Non Steam - Jesteś dosyć porywczy ostatnio dałeś się sprowokować ale może to jedno razowa sytuacja. Jestem za okresem próbnym dwóch tygodni. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konstanty. Posted January 14, 2022 Share Posted January 14, 2022 + amx + Wiek + GT też spoko wygląda +Składka Dla mnie jedynie - za brak cs'a na steamie 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
os(A) Posted January 15, 2022 Share Posted January 15, 2022 GT + Wiek + Składka + Brak steam - Gra nocna +(wczoraj wpadł pewien pomysł w tej kwestii) Jak reszta ocenia? @ Admin CS 1.6 [FFA] 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eon Posted January 15, 2022 Share Posted January 15, 2022 Gracz czasami ma wybuchy agresji a takich ludzi nie potrzebujemy w teamie. Poza tym prócz doświadczenia oraz steama posiadasz zalecane wymagania. Jesteś dość aktywny, długi staż na serwerze także masz. Jedynie co mnie powstrzymuje to twoja nachalna agresja wobec innych graczy i brak kultury (czasami). Brak steama 1.6 też się wiążę pod uwagę na podanko, radzę go zakupić wtedy inaczej sprawa wygląda. Jeżeli poprawisz swoje zachowanie i zniwelujesz wybuchy agresji to zmienię zdanie. Podsumowując jestem na nie. Pozdrawiam. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
INVISIBLE Posted January 15, 2022 Share Posted January 15, 2022 Grałem z tą osobą dla mnie był bardzo kulturalny i grzeczny i aktywny ale jeżeli zauważycie ze zrobi coś nie tak dajcie znać nam przyjmuje na okres dwóch tygodni! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
INVISIBLE Posted January 15, 2022 Share Posted January 15, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts