LardEn Posted January 11, 2022 Share Posted January 11, 2022 Twój nick: LaRden Nick admina banującego: Rmk Data/Mapa: 11.01.2022 nie wiem jak sie nazywa ta mapka SteamID: STEAM_0:1:608802782 Serwer (mod): arena 1v1 Opis sytuacji: No coz gralem sobie bez cheatow i dostalem bana za WH, nie wiem z jakiej racji poniewaz gram czysto, duzo tu gram bo mam topke i orzelka, poznalem duzo fajnych osob w tym remka ktory mnie zbanowal :( Naprawde nie cheatuje i zabolalo mnie to, rozumiem ze nie mam prime ale naprawde nie cheatuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
MenT0S- Posted January 11, 2022 Share Posted January 11, 2022 @ rMk rozpisz demko w ciągu 24 h Link to comment Share on other sites More sharing options...
rMk Posted January 12, 2022 Share Posted January 12, 2022 Mapka nazywa się am_clouds ;) demo Pozwolę sobie zacząć od momentu jak "wróciłeś" na serwer: 4:28 - respi Cię plecami, szybkie 360 i lock na modelu przeciwnika 4:49 - kolejny lock na przeciwnika 6:00 - poezja sama w sobie :) 6:23 - j/w 7:30 - dobre 360 i lock 7:50 - nic dodać nic ująć Może powód mogłem dać jako Aimbot, Aimlock czy co innego. PS. Tak prywatnie, overwatcha za nic się nie dostaje, a tam demo oceniają setki osób. Już nie będę wspominał o banach z innych sieci serwerów, bo wiadomo mogłeś tutaj grać czysto. Jeśli będzie potrzeba, rozpiszę moment, w którym Cię sprawdzałem, choć ukrywać nie będę, że wczorajsze popołudnie dość często siedziałem z Twojego powodu na spect. Decyzję pozostawiam UbTeam 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LardEn Posted January 12, 2022 Author Share Posted January 12, 2022 Cytat Jesli to mozliwe byloby milo gdybys podeslal cokolwiek udawadniajacego ze faktycznie aimlock, osoboscie mi przykro bo zostalem zbanowany za nic a troche juz tu przegralem bo ponad miesiac jestem na arenie, decyzje wiadomo nalezy do UB team ale od siebie moge dodac ze zalezy mi bardzo na unbanie bo dostalem go za nic Ps. gdybym cheatowal raczej nie cackalbym sie o pisanie podania ale coz ludzie sa rozni Pozdrawiam Michal Link to comment Share on other sites More sharing options...
MenT0S- Posted January 12, 2022 Share Posted January 12, 2022 4:30 obrót normalny, ale dziwne wcelowanie się (-/+b) 4:49 tutaj to samo, wcelowuje się od razu w gracza (+b) 6:10 nie wiedziałeś o graczu a rzuciłes flashem od razu w niego i się wcelowales (+b) 6:23 znowu wcelowanie się perfidnie w graca (+b) 7:05 znowu to samo + celownik zaczął latać dziwnie (+b) 7:30 kolejne wcelowanie się w gracza + przeskok celownika na głowę (na zwolnionym widać) (+b) 7:50 znowu to samo i przeskok celownika (+b) Wszystkie akcje spalone bardzo mocno, radziłbym sobie demko obejrzeć zanim się odwołasz next razem. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bulbożul Posted January 12, 2022 V.I.P Donor Share Posted January 12, 2022 Zbanowany nie zgadza się z decyzją. @ Vanilla. decyzja teraz należy do Ciebie. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vanilla. Posted January 12, 2022 Sponsor V.I.P Deserved Woman Share Posted January 12, 2022 Decyzja pozostaje niezmienna. We wszystkich akcjach od początku mapy do 7:30 widać perfidne wcelowywanie się tam gdzie akurat jest przeciwnik. A na arence losowo daje respa (nie zawsze jest się w tym samym miejscu). Widać aimlocki kiedy pojawia się model, więc wygląda to też dodatkowo jak triggerbot. Ban zostaje. Możesz się jeszcze raz odwołać jesli dalej się nie zgadzasz z decyzją, ale to już będzie ostateczna decyzja administracji lub właściciela. 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vanilla. Posted January 13, 2022 Sponsor V.I.P Deserved Woman Share Posted January 13, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts