Jump to content
Rudzia

Skarga

Recommended Posts

Twój nick: Rudzia

Nick gracza/admina, na którego składzasz skargę: ESL

Powód skargi: Nadużywanie funkcji admina

Data zdarzenia: 10.01.2022

Opis całej sytuacji: Siedzę sobie grzecznie na poczekali i nagle bezpodstawnie zostaje przeniesiona na kanał do legendara gdzie siedział skiller, napisałam do ESL dlaczego mnie przenosi bez powodu, zaczepił mnie, że podobno skiller coś ode mnie chce ale skiller nie miał pojęcia co się dzieje, zaczepiłam go ze leci w uj bo skiller nic nie wie i zostałam znowu przeniesiona do kanału gdzie siedział ESL. Zapytałam go dlaczego mną rzuca bezpodstawnie to usłyszałam, że skiller coś chciał i jak mi się nie podoba to mogę skargę napisać. 

Dowody: image.png.3a403efb75a23e5c8165b37388c82744.png

• Like 2
  • KAT 2
  • Wow 3

Podważywszy to, że Skiller prawdopodobnie miał jakąś sprawę do Ciebie to  ESL zachował się trochę niesłusznie, przerzucając Cię od razu bez pytania, ale nie oznacza to tego, żeby od razu składać na niego skargę. Nie nazwałbym tego sam nadużywaniem funkcji admina po jednorazowym przerzuceniu na kanał. Rozumiem Twoją złość, ale czy przerzucenie kogokolwiek raz to jest już nadużycie? Oczywiście, że nie, bo zrobił to jednorazowo.  ESL dostanie małą reprymendę, ale sam uważam tą skargę za niesłuszną.

• 2 years later...

Temat przeniesiony do archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.