Rudzia Posted January 10, 2022 Investor V.I.P Woman Share Posted January 10, 2022 Twój nick: Rudzia Nick gracza/admina, na którego składzasz skargę: ESL Powód skargi: Nadużywanie funkcji admina Data zdarzenia: 10.01.2022 Opis całej sytuacji: Siedzę sobie grzecznie na poczekali i nagle bezpodstawnie zostaje przeniesiona na kanał do legendara gdzie siedział skiller, napisałam do ESL dlaczego mnie przenosi bez powodu, zaczepił mnie, że podobno skiller coś ode mnie chce ale skiller nie miał pojęcia co się dzieje, zaczepiłam go ze leci w uj bo skiller nic nie wie i zostałam znowu przeniesiona do kanału gdzie siedział ESL. Zapytałam go dlaczego mną rzuca bezpodstawnie to usłyszałam, że skiller coś chciał i jak mi się nie podoba to mogę skargę napisać. Dowody: 2 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MenT0S- Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 Dostałem takie info, że skiler Cie potrzebuje do czegoś, więc przerzuciłem Cię do niego. A nie wiedziałem, że wyniknie z tego afera... Przepraszam Cię bardzo 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 Podważywszy to, że Skiller prawdopodobnie miał jakąś sprawę do Ciebie to ESL zachował się trochę niesłusznie, przerzucając Cię od razu bez pytania, ale nie oznacza to tego, żeby od razu składać na niego skargę. Nie nazwałbym tego sam nadużywaniem funkcji admina po jednorazowym przerzuceniu na kanał. Rozumiem Twoją złość, ale czy przerzucenie kogokolwiek raz to jest już nadużycie? Oczywiście, że nie, bo zrobił to jednorazowo. ESL dostanie małą reprymendę, ale sam uważam tą skargę za niesłuszną. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wika Posted April 26 Share Posted April 26 Temat przeniesiony do archiwum. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts