Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
slav

Ban po 30sekundach grania? Bez zadnego 'ale'

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: Slav 

Nick admina karającego: Hubert2233

Data/Mapa:  10.01.2022 14:10

SteamID: STEAM_0:1:615355749

Serwer (mod): 91.224.117.196:27015 Mirage 5v5

Opis sytuacji: Po wejściu na serwer (grałem już u was wcześniej) po 30sekundach rundy w appsach A zabiłem gościa który krócił, następnie wychylilem na schody gdzie pod schodami zabiłem gościa (prawdopodobnie pan urazony admin) i momentalnie po tym fragu bez niczego, bez specta od pana admina dostalem pernamentnego bana na wasz serwer, konto z którego gram uzywam tylko i wylacznie do cs'a ale to nie powód zeby od razu pernamentnie mnie banowac za mniemanego aimbota?

https://sb.katujemy.eu/index.php?p=banlist

Screenshot_1.png

# edit

Tak jak pisałem poniżej wracam się do administracji serwera aby pomyśleli nad zdegradowaniem pana Huberta z roli admina serwera, chłop daje bany z buta na forum logowal się ostatni raz 28 grudnia, wątpie zeby odpowiedzial nawet w tym poscie bo jedyny jego post na forum to zlozenie wniosku o admina.. :/ 

• Lubię to! 1
Opublikowano

Jeśli mogę się wtrącić to ostatnia wizyta na forum pana Huberta była 28 grudnia. A jedyny post na forum to wniosek o admina.. gdzie napisał cytuje " Pozdrawiam PS nie chce kopać dołków pod kims ale te 15 latki na admina serio nie pasują czują się królami i banuja za byle co :)".

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.